iPhone-ból Game Boy? Nem áprilisi tréfa többé!

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 4.
  • Hír
Link másolása
Noha a RetroN 5 konzol mögött álló Hyperkin áprilisi tréfának szánta azt a kiegészítőt, amely egy iPhone 6-ból Game Boyt csinál, a rajongóknak bejött a poén, és úgy néz ki, tényleg elkészülhet a Smart Boy.

Kezdődött minden azzal, hogy a gyártó a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a Smart Boy ötletét március 31-én. Egy olyan kiegészítőről van szó, amelybe egy iPhone 6-ot csúsztatva egy teljes értékű Game Boyt kapunk, ráadásul a designja is a Nintendo 1989-es handheldjére hasonlít.

A kütyüt D-paddel, két akciógombbal, Start- és Select-gombbal szerelik, az akkumulátora akár öt órára elegendő naftát biztosít a játékhoz. Ráadásul a hátuljába Game Boy kazetták befogadására alkalmas slotot találunk.

Bár sokan április elsejei poénnak hitték a Smart Boyt, a Hyperkin megerősítette, hogy a kiegészítő "nem vicc... legalábbis már nem az".

Azt még nem tudni, hogy cucc milyen játékokat támogat majd, tudván azt, hogy a Nintendo nagyon ragaszkodik saját szellemi tulajdonaihoz. Ám a kiotóiak nemrégiben jelentették be, hogy a DeNA csapatával közösen mobiljátékok fejlesztésébe vágnak, az ősszel érkező alkotásokhoz pedig ideális lenne a Smart Boy.

Nem ez lenne az első eset arra, hogy a Hyperkin régi konzolokat támaszt fel, a RetroN 5 például kompatibilis a NES, SNES, Game Boy Advance, Sega Genesis és Famicom kazettákkal is.

9.
9.
cannondale
Ebből is látszik az iphonosoknak pont annyira nincs eszük, mint amennyi pillanatnyi terméket rájuk lehet beszélni "reklámokkal".
7.
7.
Mi a francnak, van mar egy csomo emulator telora is, meg pc-re is ahol vannak rendea gombok...
6.
6.
Dercsi
Már hogyne kéne :) Szerintem pár hónap és lesz androidra!
5.
5.
Theodor
Jó kis ötlet, a rég múlt találkozása a mai ipar egyik csúcsával. Ha iPhone-m lenne, akkor elgondolkodnék rajta a beszerzésén, de mivel nincs és nem is tervezem, hogy lesz, így számomra csak jópofa dolognak tartom.
1.
1.
GAMEROD
Mindig lenéztem azokat akik képesek ilyen kacatokra költeni. Döntsék el hogy telefont akarnak vagy játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...