Frissítve: Hétfőn bejelent valamit a Square Enix

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 7.
  • Hír
Link másolása
A japán kiadó a Twitteren hintette el, hogy hétfőn bejelent valamit egy élő Twitch-adásban. A hype részeként "háromnapos interaktív élményben" lesz részünk. A Project CKP munkacímen futó alkotást nyugati stúdió készíti.

A Square Enix teaselni kezdte az április 6-án esedékes bejelentését a Twitteren. A lepellerántásra egy Twitch-közvetítés során kerül sor, de utána sem fogunk unatkozni, elvégre "háromnapos interaktív élményre" számíthatunk.

Az alkotás egyelőre Project CKP munkacímen fut és egy nyugati stúdió rakja össze, azaz nem egy szimpla japán játékról van szó. Az alábbi képen egy veszedelmes fogorvosi széket láthatunk - csak nem egy újabb túlélőhorrornak örülhetünk?

Vajon milyen bejelentés tarthat három napig? Várjuk a véleményeiteket!

Update! Az adás már megy, egy férfi sétál fel-alá egy cellában. A kommentelők szavazatai alapján alakul a történet.

17.
17.
Csoki80
Amikor belenéztem pont a szék tövében hokizott a kis "köcsög" ennyit erről....
16.
16.
KeXxX
Ez a szar megy egész nap? Hol marad a bejelentés?
15.
15.
aRkye
Deus Ex folytatás jöhetne! De egy FF VII mai köntösben is jót tenne a lelkemnek
14.
14.
PaulMarloW
#10: pedig nagyon jó volt az hitman :)
13.
13.
Remélem egy új Deus Ex. Vagy valami sci-fis horror. De már szétunom az agyamat a sok ígérgetés közepette és ideje lenne egy 100-120 órás eposzt összerakni Killzone szintű grafikával, hogy évekig emlegessem még.
+ ez egy cím. A stúdió több száz címet ígért erre évre a nyugati piacoknak. Aztán még ezzel az eggyel is tökölésznek itt. Ráadásul már pletykálnak arról, hogy ez csak ilyen MindJack szintű játék lesz...
12.
12.
pszihoapu
#11: majdnem. azert a sqaerenek van eleg penze, tehat nem kell kickstarterkedni. de igen, megkerdezhetnek a playereket hogy mit szeretnenek.
bar ugyis mindenki azt mondana FFVII remaket!
en is.
11.
11.
Rakottkrumpli
#8: Ahogy manapság az összes kiadó teszi... A komolyabb fejlesztőknek is inkább a játékosok felé kellene fordulnia kickstarteren mondjuk, vagy hasonló gyűjtésekkel és akkor végre megint lehetne normális játékokkal játszani, mert az elmúlt években nem sok olyan jött ki.... Az "év játéka" cím nyertesei 10-15 évvel ezelőtt a középmezőnyben sem lettek volna...
10.
10.
pszihoapu
#9: csak azt ne! amit a thief es a hitman cimekkel muveltek sztem verlazito!
8.
8.
Remélem azt, hogy bezár a bazár és nem árasztják el dömpingszerűen az egykaptafára készült, gagyibovli szemetükkel a játekvilagot többé.
7.
7.
KopyAti
Dental surgeon simulator!
5.
5.
Chrysh
#4: de akkor legalább vmi régebbi remastereljenek
4.
4.
Sun9us
Tuti valami régebbi játék remastered edition-e, ami majd remastered station 4 -re fog megjelenni.
3.
3.
simon 555
#1: Ha épp nincs valami gamer rendezvény akkor mást nem nagyon lehet mint bejelenteni, hogy majd valamit bejelentenek, mert másképp senki nem fog tudni róla.
Bejelentés nélkül ki nézné a twitch csatornájukat a megadott időben?
2.
2.
Chrysh
#1: Legközelebb már az lesz a hír, hogy valaki bejelent valamit, és hogy ki lesz a valaki, majd ápr 11-én derül ki, és hogy az a valaki mit fog majd bejelenteni, az meg majd a valaki bejelentése után egy hónappal derül ki, de a valaminek a bejelentése egy hónapot csúszni fog, és még a valami elkészüléséről nem is esett szó.
1.
1.
godach
Imádom, hogy mostmár mindenki bejelenti, hogy valamikor be fog jelenteni valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...