Hírarchívum - 2015. április

Call of Duty: Black Ops III - újabb teaser trailer

Újabb, de ezúttal már sokkal több információt tartalmazó, de legalábbis sejtető előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops III, aminek hivatalos leleplezésére napokon belül, egészen pontosan most vasárnap kerül majd sor.

Rainbow Six: Siege - a brit egység

Vadonatúj videósorozatot indított a UbiSoft Montreal, ebben a Rainbow Six: Siege-ben szereplő különböző nemzetek elit egységeivel ismerkedhetünk majd meg. Az első részben a brit különítmény mutatkozik be.

E3 2015: Külön konferenciát tart a Square Enix

A Bethesda mellett a Square Enix is saját konferenciát tart majd az idei E3-on, ahol jó eséllyel többet láthatunk majd az új Tomb Raiderből és a következő Deus Ex-játékból. Szerintetek milyen exkluzív bejelentésekre kerül sor?

Project C.A.R.S. multiplayer trailer

A sokadik halogatás után május elején végre boltokba kerül a közösségi finanszírozásból fejlesztett Project C.A.R.S., aminek legújabb trailere a játék többjátékos módját hivatott népszerűsíteni.

Overlord: Fellowship of Evil bejelentés

A tegnapi beharangozást követően ma délután formálisan is bemutatkozott az Overlord-sorozat legújabb epizódja, az Overlord: Fellowship of Evil, ami még idén meg fog jelenni és rengeteg gonoszkodásra ad majd lehetőséget.

Lerántották a leplet Patrice Désilets új játékáról

Javában zajlik Dubrovnikban a Reboot Develop 2015 konferencia, ahol végre hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed alkotójának, Patrice Désilets-nek legújabb, epizodikusra szabdalt, külső nézetes játéka.

Mad Max gameplay trailer érkezett

A két nappal ezelőtti piszkosul hangulatos képek után végre megérkezett a Mad Max első, négy és fél perces játékmenet-ízelítője, ami részletesen bemutatja a játékmenetet, a történetet és a különböző játékelemeket.

Just Cause 3 - mire készül az Avalanche?

Az Avalanche a Twitteren próbálja meg mozgósítani a Just Cause-sorozat rajongóit. Ígéretük szerint, ha sikerül elérni a rendre kitűzött célokat, akkor valami igazán nagy meglepetésről rántják le a leplet. Végre jön a gameplay?

Megérkezett a Batman: Arkham Knight gépigénye

A Rocksteady végre lerántotta a leplet a bő két hónap múlva megjelenő Batman: Arkham Knight pontos rendszerkövetelményeiről. Előre szólunk, nem csak sok helyre, de brutális vasra is szükségetek lesz.

Sztoritraileren a Xenoblade Chronicles X

Hallatott magáról a Wii U egyik legirigyeltebb exkluzív JRPG-je, a Xenoblade Chronicles X. A Nintendo egy ütős sztoritrailerrel jelentkezett a japán premier apropóján. Robotok és komoly érzelmek a videóban!