Hírarchívum - 2015. április

Launch traileren az Assassin’s Creed Chronicles

Ma jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en a feudális Kínában játszódó Assassin’s Creed Chronicles, melyben Shao Junt, Ezio Auditore tanítványát irányítjuk. Egy oldalnézetes akciójáték lesz a sorozat mellékága.

Ilyen lett volna az Alan Wake 2

Érdekes interjút közölt a Polygon, melyben Sam Lake-kel, a Remedy vezetőjével beszélgettek az Alan Wake 2-ről. Lake elárult pár kulisszatitkot is, sőt még egy több mint tízperces videót is mutatott a folytatás prototípusából.

E3 2015: Phil Spencer komoly dolgokat ígér

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre elmondta, az idei E3-on sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd a belsős fejlesztésű játékok, így számíthatunk egy-két meglepetésre.

Disney Infinity 3.0 - kiszivárogtak a karakterek

Ugyan a Disney hivatalosan még nem leplezte le a Disney Infinity 3.0-t, az egyik kínai webáruház, a Taobao honlapján már felbukkantak a majdani megvásárolható karakterek, köztük olyanok, mint Mickey egér.

Rock Band 4 - Guitar Hero-kontrollereket is támogat

A legfrissebb hírek szerint a Harmonix egészen máshogy közelíti meg a Rock Banddel történő visszatérést. Amíg az új Guitar Heróhoz teljesen új kontroller kell, addig a Rock Band 4 gyakorlatilag mindent támogatni fog.

Helldivers - ingyenes DLC a rajongóknak

Hamarosan teljesen ingyenes, vadonatúj letölthető bővítménnyel, a Turning Up the Heat című csomaggal lesz gazdagabb az Arrowhead csapatának legújabb játéka, a PlayStation-exkluzív Helldivers.

Csodálatos képeken a Star Ocean 5

A Star Ocean ötödik felvonásakor még csak a Famitsuból kicsempészett, nem túl jó minőségű képeket tudtunk mutatni, ma viszont végre rendes képeken pózol a Star Ocean: Integrity and Faithlessness.

Júniusban jön a Heroes of the Storm

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a május végén egy publikus béta keretén belül mindenki számára kipróbálható Heroes of the Storm. A premierre júniusban kerül sor.

Mortal Kombat X - így lesz játszható három új hős

Egy lelkes moddernek köszönhetően három további játszható karakterrel bővítheted a Mortal Kombat X amúgy sem szegényes felhozatalát. Némi ügyeskedés után Baraka, Rain és Sindel is választható lesz a tréning módban.

Life is Strange - jövő hónapban jön az új rész

A Dontnod Entertainment a Life is Strange Twitter-oldalán jelentette be, hogy Max és Chloe párosának misztikummal átszőtt drámája májusban folytatódik a harmadik epizóddal, a Chaos Theoryval.