Hírarchívum - 2015. április

Májusban jön a felújított a Halo 3: ODST

Novemberben jelent meg a Halo: The Master Chief Collection, melyből többen hiányolták a Halo 3: ODST-t. Eddig csak annyit tudtunk, hogy készül a felújított változat, most azonban már biztos, hogy jövő hónapban meg is jelenik.

Jön az első 3D-s Adventure Time

A Cartoon Network sorozatának legújabb játékadaptációja, az Adventure Time: Finn and Jake immáron teljesen 3D-s környezetben játszódik majd. A fejtörőkre és harcra kihegyezett kaland ősszel veszi kezdetét.

A hétvégén kipróbálható az xboxos NBA 2K15

Az Xbox Live Gold-tagok a hétvégén ingyen játszhatnak az NBA 2K15-tel Xbox One-on, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga rájátszásának apropóján. A próbalehetőség már péntektől él.

Fejlesztői naplón a King's Quest

Négyrészes videósorozatot bocsájtott útjára a Sierra Games az új King's Questről. Az Odd Gentleman csapata maximálisan tiszteletben tartja az eredeti játékot, így a mesteri narratíváról és a rejtvényekről sem kell lemondanunk.

Frissült egy nagyot a Driveclub

A terveknek megfelelően befutott a Driveclub 1.14-es frissítése, amely többek közt egy új bajnoksággal, multis visszajátszásokkal és az ingyenes LaFerrarival bővíti a felhozatalt. Az áprilisi tartalmakról jött egy új trailer is.

PC-re is megjelenik a WWE 2K15

A 2K Sports bejelentette, hogy idén tavasszal a PC-ket is beveszi a WWE 2K15. Ez lesz az első számítógépes port a pankrációs sorozat történetében, ráadásul a fejlesztők az Xbox One-os és a PS4-es verziót veszik alapul.

Kulisszák mögött a Guitar Hero Live

A FreeStyleGames kiadta a Guitar Hero Live első fejlesztői naplóját, melyből kiderül, hogy miért döntöttek a játékban az élőszereplős jelenetek mellett, és hogy mi fán terem a Guitar Hero TV.

Tywin Lannister és a The Witcher 3

A Game of Thronesból ismerős Charles Dance adja Nilfgaad császárának szinkronhangját a The Witcher 3: Wild Huntban. A brit színész most egy fejlesztői naplóban árul el néhány érdekességet a szerepéről.

Kiegészült a The Evil Within

Ha minden igaz, már letölthető a The Evil Within második DLC-je, amiben végre lezárul Juli Kidman története. A megjelenést launch trailerrel ünnepeljük, ezt is megleshetitek helyben.

Szerinted ki a játékipar legnagyobb szereplője?

Érdekes toplistát állított össze a Newzoo nevű elemzőcég, a játékipari árbevételük alapján rakták sorba a legnagyobb vállalatokat. Mielőtt kattintanál, tippelj egyet, aztán írd meg, hogy eltaláltad-e!