Hírarchívum - 2015. április

Tényleg felújítják a Legend of Kayt

Februárban az Amazon megszellőztette, hogy a Nordic több játékból szeretne definitív kiadást készíteni - köztük a Legend of Kayből is. A cég ma megerősítette, hogy tényleg készül a Legend of Kay Anniversary.

PC-re tart az Axiom Verge

Mindössze egyetlen fejlesztő, Tom Happ készítette el az Axiom Verge-et, amely egy klasszikus játékmenettel felvértezett hardcore metroidvania. Jó hír, hogy a platformjátékból lesz számítógépes verzió is.

Destiny - részletek a House of Wolves DLC-ről

A Bungie tegnap este egy livestream keretében újabb információkat árult el Destiny második bővítményéről. A House of Wolvesba egy új hub, a Queen's Bay is bekerül, de új fejvadász-küldetéseket is elvállalhatunk.

Elérhető a Killing Floor 2 Early Access-verziója

A Tripwire Interactive bejelentette, hogy elstartolt a Steamen a Killing Floor 2 korai hozzáférésű verziója. A 26,99 euróba kerülő zombis játék 3 pályát, 7 játszható karaktert, 4 perköt és 27 fegyvert tartalmaz.

The Witcher 3: Wild Hunt - az értékes rakomány

Egy közel kilencperces gameplay videó érkezett a The Witcher 3: Wild Huntról. Geraltot ezúttal egy kereskedő bízza meg azzal, hogy keressen meg egy rejtélyes dobozt a mocsárban. Rutinmissziónak tűnik, de nem az.

The Elder Scrolls Online - holnaptól konzolos béta

Holnap kezdődik a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimeted első és utolsó konzolos bétatesztje. Csak azok kapnak lehetőséget a kipróbálásra, akik már leadták a jelentkezésüket - a meghívókat már elvileg kiküldték.

Dátumot kapott a Kerbal Space Program

Nagyon hosszú fejlesztési idő után lép ki az Early Accessből a Kerbal Space Program, mely közel két éve bukkant fel először a Steamen. Hétfőn azonban végre itt az 1.0-s változat.

Bejelentették a Total War: Warhammert

Megerősítették, hogy tényleg készül a Total War: Warhammer, melynek fejlesztése szinte már nyílt titok volt eddig is. A bejelentés mellé egy elképesztően látványos CGI-trailert is kaptunk.

Holnap leleplezik az új Overlordot

Most már teljesen biztos, hogy a Codemasters új Overlord-játékot készít: ma megjelent egy teaser videó, melyben az előző részek történéseit foglalják össze, sőt egy pár pillanatra az új játékból is látunk jeleneteket.

Változtass jelszót a Social Clubon!

Több felhasználó is jelezte, hogy ellopták a GTA V-höz is használt Social Club-profilját, és a játék így használhatatlanná vált. A Rockstar Games szerint a probléma nem a Social Clubbal van, de érdemes jelszót váltani.