Hírarchívum - 2015. április

Tovább javult a Mortal Kombat X

Már tölthető a Mortal Kombat X első frissítése, amely PC-n optimalizálja a teljesítményt, illetve kaptunk pár új ruhát a bunyósaink számára. Érdekesség, hogy számítógépeken 15 GB-ot nyom a folt.

Kiszivárgott infók a Mass Effect 4-ről

Emlékeztek még a Dragon Age: Inquisitionnel kapcsolatos kérdőívekre, amelyek idő előtt pontos infókat árultak el a játékról? Valami hasonló történt most a Mass Effect 4-gyel, ha szerencsénk van, valós részleteket kaptunk.

Launch trailert kapott a Lost Within

Nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentette be a Human Head csapata, hogy egy új játékon dolgoznak. A Prey és a néhai Prey 2 alkotói ezúttal egy mobilos horror FPS-sel lepték meg a nagyérdeműt.

Megjelent a Postal 2 új kiegészítője

Nem, nem elírás és nem is az archívumban jártok, ez bizony egy friss hír. Tizenkét év után érkezett új kiegészítő - vagy mai nevén DLC - a Postal 2-höz, mely a találó Paradise Lost címet kapta.

Újabb szigorítások a Steamen

Az utóbbi években egyre több funkcióval bővült a Steam, de a Steam Machine-ok közeledtével a biztonsági szabályokon is szigorít a Valve. Az újonnan bevezetett korlátozásokkal az álprofilokat próbálják ellehetetleníteni.

Aranylemezen a Project CARS

Sokat késett, de most úgy tűnik, hogy végre tényleg megjelenik a Project CARS. A játék elkészült és megkezdődött a sokszorosítása, valamint lerántották a leplet az összes pályáról.

Májusban jön a PS4-es Ultra Street Fighter IV

Pontos megjelenési dátumot kapott a a PS4-es Ultra Street Fighter IV, mely remélhetőleg már az utolsó változata a 2009-es játéknak. A PS4-es verzió tartalmazni fogja az összes eddigi DLC-t és javítást.

Megérkezett a Star Wars: Battlefront első trailere

A Disney leépítette a LucasArtsot, és inkább lepaktált tíz évre az EA-vel, hadd szállítsa ő a Star Wars-játékokat. Az első munkájuk, az új generációs Star Wars: Battlefront most kapta meg az első trailerét.

Star Wars: Battlefront - itt vannak az első részletek

Bemutatkozott a Star Wars: Battlefront a Star Wars Celebrationön, és bár az első trailerre még várnunk kell egy keveset (de tényleg csak egy kicsit!), az első infók már befutottak, és néhány új képet is kaptunk.

Az új Star Wars-teaser jelenetről jelenetre

Tegnap megérkezett a Star Wars: The Force Awakens új teasere, és valószínűleg kevés olyan rajongó akad, aki nem nézte meg ötször egymás után - libabőrösen és könnybe lábadt szemekkel.