Star Wars: Battlefront - itt vannak az első részletek

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 17.
  • Hír
Link másolása
Bemutatkozott a Star Wars: Battlefront a Star Wars Celebrationön, és bár az első trailerre még várnunk kell egy keveset (de tényleg csak egy kicsit!), az első infók már befutottak, és néhány új képet is kaptunk.

Gyors disclaimer: a játékról szóló pletykák nem voltak igazak, tessék elfelejteni őket! Alább olvashatjátok a külföldi sajtó - immár hivatalos forrásból szerzett - infóit, amiket a Star Wars Celebrationről szállítottak nektek.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ezt is megerősítették a készítők, igaz, a brit dátum november 20., ergo nálunk is lehet eltérés. A játékban nem lesz egyjátékos kampány, a DICE kizárólag a multira koncentrált, amelyben akár 40 fős csatákat is megvívhatunk - a korábbi infóknak megfelelően játékmód- és pályafüggő, hogy mennyien játszhatunk épp egyszerre.

A most bemutatott demóban az endori csatát mutogatták, ebben a lázadók jetpackkel a hátukon, gyalogosan szálltak szembe a birodalmiakkal, akik viszont siklókat és lépegetőket, köztük egy AT-AT-t is bevethettek harc közben. A játékosok belső és külső nézetből is játszhatnak majd, a karaktereiket, azok felszerelését pedig testreszabhatják. A hősrendszer visszatér: Boba Fett és Darth Vader biztosan játszható karakter lesz. Járműfronton a repülőalkalmatosságok sem maradnak ki természetesen, egyebek mellett a Millennium Falcont is irányíthatjuk majd, űrcsaták viszont nem lesznek.

A játékban egy kétfős osztott képernyős mód is helyet kapott, ezzel a játékosok tapasztalatot és különböző feloldható extrákat oszthatnak meg egymással, illetve respawnolhatnak egymás helyén.

Az Endor mellett megerősítették a készítők a Hoth, a Tatooine és a Sullust szereplését is, ingyenes kiegészítőként pedig a Jakkut is megkaphatjuk majd. Itt vívhatjuk meg azt a csatát, aminek az új Star Wars-filmben már csak a végeredményét láthatjuk - nem véletlen, hogy a DLC megjelenése is az új mozihoz lesz igazítva, az előrendelők december 1-jén, a többiek december 8-án fogják megkapni.


Fent láthatjátok az újabb képeket, az első trailer pedig fél 8-kor érkezik, azzal is jelentkezünk majd!

Update! És itt van az is, közben pedig kiderült, hogy Európába november 19-én jön a játék.

22.
22.
Hát ez hatalmas csalódás, persze én vagyok a hülye, hogy az ea-tól és a dice-tól teljes értékű játékot vártam. Nagyon szomorú vagyok, totális érdektelensége fulladt a részemről a cím... :(((
20.
20.
Jol csinaljak, hogy nincs single, egyszeruen nem erdemes osszemosni a kettot, kell egy csomo fejlesztes meg optimalizalas a multira, de nem kell aggodni, masik csapat tuti csinal egy csak single jatekot is, es akkor ott meg csak arra lehet koncentralni.
19.
19.
guitarlord
Nem lesz Single rész....idáig olvastam el bevallom őszintén.....Kövezzetek meg, de ilyen szempontból (is) régi motoros vagyok és egy régi jó Dark Forces, vagy Jedi Academy szintű SW Single úgy kéne, mint a falat kenyér.....

A Dice pedig tudna jó Single Player-t is gyártani (lásd Bad Company), csak újabban nem akarnak.....az FPS játékok kiadóinak amúgyis nagy álma úgy látom, hogy csak a multit adhassák el Nekünk teljes áron....Ez szvsz a lehúzás ne továbbja, de ez már végképp az Én magán véleményem :)
18.
18.
Unknown
Szóval semmi nincs meg benne amit az előző 2 részben szerettem. Kár érte. Pedig mennyire vártam.
17.
17.
PaulMarloW
na nee nem lesz kampány akkor nem várom
16.
16.
Aanash
Telórol de szar írni:-D
15.
15.
Aanash
Örülök hogy nem lesz single rész.
Warezolók kilőve...
Van olyan fejlesztők amelyek a Dice-nál jobbak sztori készítêsben.
Bízzák egy olyanra és csináljanak egy hosszú éa jó sztorit.
A Dice multiban eeő
14.
14.
rappit
#3: Űrcsaták nem, de attól még levegőben lesznek.
13.
13.
DON GONDOCS
Nem lesz kampány? eddig érdekelt a játék. Nem azért szeretem a multit, de van belőle annyi mint a bűn. plusz egy csomó SW mod multihoz Cod4 Unreal Tournament... stb. Mennyibe került volna egy 5-6 órás scriptelt kampányt összedobni.
Így megvétel egy nagyobb leárazás esetén.
12.
12.
Slan
#11: Ne sírjatok, azért lehet repkedni :)
ENGAGE IN EPIC STAR WARS DOG FIGHTS
Pilot X-Wings, TIE Fighters, the Millennium Falcon and more of your favorite vehicles in exhilarating aerial combat.

Find out which squadrons will rule the skies.
11.
11.
markoci555
Battlefront mindig is ilyen multiplayer szerűség volt, annak való, de hogy teljesen kihagyni a single-t? NEMÁÁÁÁR
De az űrcsata hiányához képest semmiség. A törölt SW Battlefront 3-as videókban mekkora királyság volt felszállni meg lejönni. Rohadjanak meg.
10.
10.
Hab
Űrcsata hiánya szerintem komoly gond...
9.
9.
mdr88
Ok... Egyelőre semmi olyan nem lesz benne amiért pénzt adnék érte ... Nem hittem volna hogy a DICE ezt teszi ezzel a projektel de hát EA az EA. Majd egy jópénzért megvásárolható kis DLC elhozza az űrcsatákat... Nem mondom, most nagyot csalódtam... azt hittem megkapjuk az eddigi legjobb SW lövöldét de az nem az lesz.
6.
6.
Aanash
A multi a lényeg.
Az üssön de nagyon.
A single rész soha nem volt a Dice erőssége igy nem bánom hogy nem lesz.
A Bf4-ben is felesleges.
Ugyis mindenki a multira fog ugorni.
Az űrcsatát viszont hiányolni fogom.
5.
5.
kirschakos
Nem lesz egyjátékos kampány???? Csesszék meg!!! :S
4.
4.
rayden02
Élő stream:https://www.youtube.com/watch?v=brNTpnUR61g
3.
3.
Suciu lazar
Űrcsaták nem lesznek de benne lesznek a játékban az xwingek, birodalmi fighterek stb.?
U WOT M8?
2.
2.
nomcsa
NEM LESZNEK ŰRCSATÁK?!?!?! :((((
1.
1.
roli33
Nem lesz single player. Ez nem az én játékom lesz. De azért multis játéknak egész biztosan nagyon jó lesz. Csak fusson a gépeken.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...