Hírarchívum - 2017. április

Folytatódik a Titanfall 2 támogatása, új titán érkezik

Habár a Titanfall 2 nem igazán tudott labdába rúgni az év végi játékpiacon, az Electronic Arts és a Respawn nem adja fel, gőzerővel támogatja tovább a játékot. A minap felvázolták, hogy mire számíthatunk június végéig.

Befejeződtek a The Surge munkálatai

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy aranylemezre került a The Surge, így már nincs más hátra a megjelenéséig, mint a játék lemezeinek sokszorosítása, csomagolása és kiszállítása.

2,4 millió eladásnál járhat a Nintendo Switch

A SuperData becslései szerint a Nintendo Switch jobb márciust produkálhatott, mint amilyenre a kiotói konzolgyártó eredetileg számított. Az elemzőcég a lendület megtartásával és kövérebb éves eredménnyel számol.

Idén látjuk utoljára Carrie Fishert

Habár a testvére korábban azt állította, hogy a kilencedik Star Wars-filmben is felbukkanhat a színésznő, a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy maga szögezte le, hogy Carrie Fishert Az utolsó Jedikben láthatjuk utoljára.

Megérkezett a Star Wars: The Last Jedi első teasere

Az imént megérkezett a Star Wars: The Last Jedi első teasere. A kétperces kedvcsinálót a Star Wars Celebration egyik panelbeszélgetésén vetítették le, amit a film kapcsán tartottak.

Cities: Skylines - májusban jön az új kiegészítő

Sűrű heteknek néznek elébe a Cities: Skylines fejlesztői. Jövő héten érkezik a játék Xbox One-os változata, egy hónap múlva pedig a következő kiegészítőt is magunkévá tehetjük, ami a tömegközlekedésre fókuszál.

Animációs Star Wars-sorozat indul a YouTube-on

A Disney és a Lucasfilm a Star Wars Celebration apropóján jelentette be, hogy a nyáron új animációs sorozatot indít a YouTube-on. A Star Wars: Forces of Destiny a Star Wars hősnőire koncentrál majd.

Prepare to Dine - mit teasel a Bandai Namco?

Hamarosan új projektről rántja le a leplet a Bandai Namco, amihez a minap egy teaser előzetest is kaptunk. Sok infót nem tudunk meg belőle, de a "Prepare to Dine" szlogennel azért sikerült felcsigázni a rajongókat...

Source 2-re vált a Counter-Strike: Global Offensive

Kínában épp a Counter-Strike: Global Offensive rajtjára készülnek, ennek apropóján erősítették meg a fejlesztők, hogy milyen változtatásokra számíthatnak a rajongók a jövőben. Egy motorváltás is szerepel a tervek között.

Tekken 7 - Jin és Xiaoy összecsap

A Bandai Namco jóvoltából egy komplett meccset nézhetünk meg a sorozat veteránja, Jin és egy fiatal lányka, Xiaoy közt. Mindkét karakter a Tekken 3-ban debütált először, bizonyára ismerősek lesznek a veteránoknak.