Animációs Star Wars-sorozat indul a YouTube-on

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney és a Lucasfilm a Star Wars Celebration apropóján jelentette be, hogy a nyáron új animációs sorozatot indít a YouTube-on. A Star Wars: Forces of Destiny a Star Wars hősnőire koncentrál majd.

A Disney YouTube-csatornáján veszi majd kezdetét a nyáron, ősszel pedig a tévében is látható lesz a Star Wars: Forces of Destiny című animációs sorozat, amely a Star Wars hősnőire koncentrál. A bejelentés szerint Leia, Rey, Jyn Erso és Ahsoka Tano is szerephez jut majd.

A Forces of Destiny a kánon szerint meséli el a karakterek eredettörténetét, adott esetben pedig egy eddig nem ismert nézőpontból, részletesebben teszi azt. A Lucasfilm vezérigazgatója, Kathleen Kennedy szerint többnyire az eredeti színésznők közreműködésével hozzák vissza a szereplőket.

A Star Wars Celebration tegnap vette kezdetét és az egész hétvégén zajlik. Tegnap Carrie Fisherről is megemlékeztek a szervezők.

7.
7.
Hab
Szerintem úgy lehetne küzdeni az egyenjogúságért ha végre kapnánk egy női főgonoszt az SW-ben :)
3.
3.
hoaw
Én már eleve a gyökér animációja miatt utálom ezeket a sorozatokat, de akkor minden reményemet elveszítettem, amikor meghallottam, hogy: Sky-srác.
Oké, ezek a szarok annyit is érnek.
2.
2.
s4jtqkac
1.
1.
Mortis
már megint ez a nemi baromkodás...ennek a négy karakternek majdhogynem semmi közük nincs egymáshoz, a ténykedéseik között 10-20-30 évek vannak s 4-ből kettő (Jyn és Ahsoka) olyan rohadt unalmasak és semmilyenek, hogy inkább elfelejtetni kellene őket a nézőkkel.
ez is csak mutatja, hogy hiába a pc Disney, de a Star Wars még mindig nem a jó női karaktereiről ismeretes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...