Hírarchívum - 2017. április

A Forza-sorozat sem marad Porschék nélkül

Miután a Sony bejelentette, hogy a Gran Turismo Sportban benne lesznek a német autógyár verdái, a Microsoft is gyorsan reagált. A redmondiak hat évre írtak alá a Porschével, a Forza-sorozat tehát bebiztosítva!

Júliusban csobban be a Splatoon 2

Tegnap lezajlott a legfrissebb Nintendo Direct, ahol a kiotói konzolgyártó egy sor új látnivalóval kedveskedett a legújabb játékairól. Néhány fontos dátumról is lehullt a lepel - köztük a Spatoon 2-éről és az Armséról. Összefoglalónk következik.

Rime - terítéken a látvány és a zenék

Régóta várunk már a Tequila Works egykoron PlayStation-exkluzív címére. A májusi megjelenés előtt egyre bátrabban beszélnek róla a fejlesztők, így most betekinthetünk a színfalak mögé is egy jó adag friss látnivaló mellett.

Gameplay traileren az NBA Playgrounds

A Saber Interactive a múlt héten jelentette be az NBA Playgroundsot. A rövidke előzetes után ma befutott egy hosszabb kedvcsináló is, amely a játékmenet jellegzetességeit mutatja be. Az NBA Jam rajongói most figyeljenek!

Shadow of War - így készült Minas Ithil városa

Az IGN jóvoltából megérkezett a Middle-Earth: Shadow of War legújabb fejlesztői naplója, amely a második Gyűrűk Ura-filmből ismerős Minas Ithil városának játékbeli mását mutatja be. Tisztességes munkát végeztek a srácok.

Augusztusban jön a Yakuza remake-je PS4-re

A Sega végre elárulta a Yakuza Kiwami nyugati premierjének dátumát. A 2005-ös első rész felújított változata augusztus végén landol a boltokban egy sor bónuszanyaggal megspékelve. Új trailerünk is van!

Injustice 2 - Madárijesztő a frászt hozza rád

A NetherRealm megbízhatóan szállítja egymás után az Injustice 2 karakterbemutató videóit, ezúttal Scarecrowon a sor. A derék Madárijesztő kémiát és pszichológiát használ arra, hogy félelmet gerjesszen ellenfeleiben.

HWSW: Megjöttek a Ryzen 5 család tagjai

Befutott az AMD Ryzen asztali processzorok második hulláma, bár az új modelleket még március közepén bejelentette a cég. A termékek hivatalosan csak a tegnapi naptól vásárolhatóak meg - írja a HWSW.

Demó érkezik a Preyhez

Még a megjelenés előtt kipróbálhatjuk az új Preyt, április végétől válik letölthetővé ugyanis a játék demója, ami az első egy órába enged betekintést. Üröm az örömben, hogy egyelőre csak a konzolosoknak ígérték meg.

Quake Champions - Clutch, a robot is bemutatkozik

Folytatódik a Quake Champions játhszató karaktereinek bemutatása. A sort ezúttal Clutch, a robot folytatja, aki aktív és passzív képességeivel is a védelemre helyezi majd a hangsúlyt.