Hírarchívum - 2017. április

Másfél millió kópiánál jár a Persona 5

Az Atlus szerepjátéka meglepően sikeres lett, máris 1,5 millió egységet szállítottak le belőle a boltoknak világszerte, pedig csak négy napja jelent meg Észak-Amerikában és Európában. Rétegjátéktól ez igen szép eredmény.

Fejlesztői naplón a Total War: Warhammer 2

A Creative Assembly a múlt héten leplezte le a Total War: Warhammer 2-t, amelyben új fajokkal bővül a háború. Megjelennek a high elfek és a sötét elfek, valamint a gyíkemberek és skavenek is tiszteletüket teszik.

HWSW: Búcsú a Windows Store-os emulátoroktól

Formálisan kitiltotta a játékokhoz köthető összes emulátort a Microsoft, az okokról egyelőre csak találgatni lehet - olvasható nagytestvérünk, a HWSW cikkében. A lépésnek voltak előzményei is.

Battlefield 1 - kedvcsináló rajzok az új DLC-hez

Lankadatlanul pörög a DICE, alighogy megérkezett a Battlefield 1 első pályacsomagja, már a folytatást mutogatják a nagyérdeműnek. A srácok egy blogposztban számoltak be a terveikről, ebben bukkantak fel az új concept artok.

Tarolt az Inside a brit filmakadémiánál

Tegnap este adta át a videojátékos díjait a British Academy of Film and Television Arts. Habár az Uncharted 4 lett a tavalyi év játéka, a legtöbb díjat az Inside zsebelhette be.

Szörnnyel válaszolt az NVIDIA a Scorpióra

Direkt vagy sem, de az NVIDIA az Xbox Scorpio leleplezésével párhuzamosan mutatta be a legújabb csúcskártyáját. A GeForce Titan Xp valóságos szörnyeteg, de meg is kérik az árát: 1200 dollárba fáj.

257 dollárba kerülhet egy Switch a Nintendónak

A japán Fomalhaut Techno Solutions szétkapta a Nintendo Switch-et, és azt találta, hogy a kiotói konzolgyártónak 257 dollárjába kerülhet egy-egy példány a masinából. Nem a hardveren keresi degeszre magát a cég.

Májusban jön a felújított Wii U-s Darksiders

Tavaly ősszel jelent meg a Darksiders első részének felújított változata, a Warmastered Edition. Az akkori premier alkalmából a játék kihagyta a Wii U-t, amit a készítők most májusban fognak majd pótolni.

E3 2017: Tudjuk, mikor kezdődik az EA Play

Hamarosan itt az E3, viszont idén is lesznek olyan kiadók, akik a rendezvény idejében, de attól független eseményen igyekeznek bemutatni megjelenés előtt álló játékaikat. Az EA is így fog tenni, és már tudjuk is, mikor kezdődik az EA Play.

Dawn of War III - mindent a multiplayer módról

Ha eddig ismeretlen terep volt számodra a Dawn of War-sorozat multiplayer módja, akkor a harmadik rész közelgő nyílt multiplayer bétája előtt mindenképpen lesd meg a hajtás utáni kedvcsinálót!