Hírarchívum - 2017. április

Csütörtök délután mutatkozik be az Xbox Scorpio

Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a pletykák, és hamarosan lerántják a leplet a Microsoft új konzoljáról. Az Xbox Scorpiót a Digital Foundry csapata fogja bemutatni csütörtök délután.

Meghajlik a Nintendo Switch?

Úgy tűnik, újabb probléma merült fel a Nintendo Switch-csel kapcsolatban. Többen is arról számoltak be, hogy dokkolt állapotban használva elhajlott a konzoljuk. Egyelőre még nem tudni, hány vásárlót érint a dolog.

Launch traileren a Persona 5

Mától érhető el a sikeres JPRG-sorozat várva-várt ötödik része Európában. Befutott a launch trailer is, mely hasonlóan stílusosra sikerült, mint maga a PlayStationökre megjelent produktum.

Megérkezett a Dragon Quest Heroes II demója

Április végén érkezik meg a Dragon Quest Heroes II, melynek régen beígért PlayStation 4-es demója ma felkerült végre a Store-ba. A kipróbálható változatban négy karakter közül választhatunk, valamint belekóstolhatunk a harcrendszerbe is.

Dátumot kapott az Xbox One-os Cities: Skylines

Bő két évvel a PC-s megjelenés után idén tavasszal Xbox One-ra is megjelenik az utóbbi idők legjobb városépítős játéka. A fejlesztők most leleplezték, hogy pontosan mikor is jön az átirat.

Drawn to Death - bemutatkozik Johnny Savage

Ma jelenik meg David Jaffe új játéka, a multis meccsekre kihegyezett, egyedi látványvilággal megáldott Drawn to Death. A címhez most érkezett egy trailer, melyben a punk Johnny Savage-dzsel és képességeivel ismerkedhetünk meg.

The Surge - nem lesz Switch-változat

Hamarosan megjelenik a Deck13 sci-fi Dark Souls-klónja PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Switches változat egyelőre nincs tervben, de a PS4 Pro és a Project Scorpio extra erőforrásait ki fogja használni a játék.

Hellpoint - osztott képernyős Dark Souls az űrben

A kanadai Cradle Gamest megihlették a Souls-játékok, és hasonló koncepcióban gondolkodnak új játékuk esetében is, igaz, sci-fi környezetben. Ami mégis kiemeli a Hellpointot a tömegből, az az osztott képernyős mód.

A jövő informatikusait keresi a Telekom (x)

Már lehet jelentkezni a Telekom és a T-Systems versenyére, aminek a keretein belül a jövő informatikusait keresik. A kihívás során húsz középiskolás csapat veselkedhet egymásnak, akiknek programozói feladatokat kell megoldaniuk.

Holnap 100 dollárral olcsóbb lesz a HTC Vive

A HTC VR-szemüvege április 5-én ünnepli az első születésnapját. Ezen a napon - vagyis a Vive Dayen - 100 euróval olcsóbban vásárolhatjuk meg a kütyüt, szóval ha beruháznál egybe, itt a remek alkalom!