Hírarchívum - 2017. április

Egy hónapot csúszik az Impact Winter

A Mojo Bones játékában egy aszteroida-becsapódás után jégkorszak köszönt be a bolygóra. Harminc nap múlva jön a segítség, addig kell túlélnünk valahogy. Sajnos azonban az Impact Wintert mégsem áprilisban próbálhatjuk ki.

Egy hétig ingyen játszható a Payday 2

Az Overkill bejelentette, hogy a négyfős kooperatív mókára épülő bankrabló-szimulátor egészen április 12-ig ingyenesen játszható a Steamen. Az alapjáték ráadásul jelentős kedvezménnyel vásárolható meg.

Bayonetta-bejelentést teasel a Sega?

Úgy tűnik, a Sega készül valamire a Bayonetta háza táján, mivel egy frissen fellőtt teaser oldalon visszaszámlálásba kezdett. A rajongók szerint a háttérben lapuló képen kedvenc hősnőjük lába látható.

Injustice 2 - Macskanőt sem kell félteni

Saját gameplay előzetest kapott az Injustice 2 Macskanője. A hölgyemény ostorral csap szét ellenfelei között, és ha szükséges a videojáték-történelem legagresszívabb kiscicáját is rájuk szabadítja.

Április végén újra MondoCon!

Három hét múlva rendezik meg a tavaszi MondoCont, a szervezők a Hungexpón várják a távol-keleti tradicionális és popkultúra, a videojátékok, valamint a sci-fi és a fantasy műfajok rajongóit.

PS4-re költözik a Jak and Daxter-sorozat

Sajnos Jak és Daxter nem örülhet olyan kiadós felújításnak, mint Crash, azonban hamarosan így is lehetőségünk nyílik arra, hogy PS4-en is végigjátsszuk a dinamikus duó kalandjait.

Csütörtöktől bárki belekóstolhat a Dishonored 2-be

A héten próbaváltozat érkezik a Dishonored 2-höz, amihez bárki hozzáférhet majd. A játék első három pályáját játszhatjuk végig a letöltése után, azokat viszont többször is: Emilyt és Corvót is választhatjuk majd.

PC-re is megjelenik a Batman: Arkham VR

Hamarosan véget ér a Batman: Arkham VR PlayStation-exkluzivitása, a készítők az imént bejelentették, hogy a hónap végén a PC-s VR-szemüvegekkel is játszható lesz a sorozat mellékága.

Frissítve: Még az idén megjelenik a Pókember-játék

Ryan Penagos, a Marvel Digital Media alelnöke és szerkesztője elkotyogta, hogy a tavalyi E3-on bejelentett vadonatúj Pókember-játék még idén behintázik a boltok polcaira.

Brit toplista: még mindig sokan vágynak űrkalandra

A remek nyitány után a tizenharmadik héten se lelt legyőzőre a Mass Effect: Andromeda, ráadásul az első három helyezett sorrendje se változott, így még mindig a LEGO Worlds és a Ghost Recon: Wildlands tanyázik a legjobb háromban.