Hírarchívum - 2017. április

Hearthstone - a jövő héten jön az Un'Goro-csomag

A Blizzard végre megerősítette a Hearthstone új kiegészítőjének dátumát. A jelentős játékmenetbeli újdonságokat hozó Journey to Un’Goro a jövő héten élesedik, az új lapokat játékkal és valódi pénzért is megszerezhetjük.

Húsz perc kalandozás az Elex sötét világában

Még 2015 közepén mutatkozott be a Piranha Bytes új játéka, az Elex, amely folytatja a Gothic- és a Risen-sorozattal kitaposott ösvényt - egy apró csavarral. Az Elex világában ugyanis a fantasy és a sci-fi elemek jól megférnek egymás mellett.

Halálos iramban DLC-t kap a Rocket League

A közelgő - nyolcadik - mozifilm kapcsán hamarosan a Rocket League-ben is vezethetjük Dominic Toretto kocsiját. A The Fate of the Furious DLC a jövő héten élesedik és potom két dolcsit kell leszurkolnunk érte.

A hétvégén kipróbálható a Titanfall 2 multija

A jegyzőkönyv kedvéért megemlítjük: hétfőig szabadon nyüstölhető a Titanfall 2 többjátékos módja. Akinek már megvan a játék, azoknak is érdemes menni egy kört, lévén élesedett a beígért Colony térkép.

Az első kép a Phantom Dust Remasterről

Még a tavalyi E3-on erősítette meg a Microsoft, hogy felújítja a 2004-es Phantom Dustot, ha már a reboot nem jött össze. Maga Phil Spencer, az Xbox-divízió fejese mutatta meg az első screenshotot a felújított verzióból.

Júniusban jön a Wipeout Omega Collection

A tavaly bejelentett Wipeout-gyűjteményre még pár hónapot várni kell, de legalább a naptárba már bevéshetjük a piros betűs dátumot. A feljavított grafikával operáló kiadásról most egy új előzetes is érkezett.