Hírarchívum - 2017. április

A tinik szerint az Xbox menőbb, mint a PlayStation

A Google megbízásából készült egy felmérés, ami azt igyekezett megvizsgálni, hogy a mai tinik körében mi számít igazán menőnek. Túl nagy meglepetések azért nem születtek.

HWSW: Átdolgozza játékajánlóját a Steam

Felfedezők ássák elő az algoritmusok által elsüllyesztett jó játékokat, így nem vesznek el az igazi gyöngyszemek sem. Így a jövőben nagyobb eséllyel futsz bele olyan anyagokba, amelyek egyébként elkerülték volna a figyelmedet.

Hamarosan ismét jelentkezik a Crackdown 3

Lassan három éve, hogy bemutatkozott a Crackdown harmadik felvonása, a játékról azonban még mindig nem lehet tudni semmit. Ennek hamarosan vége, a fejlesztőcsapat a Twitteren megerősítette, hogy izgalmas hónapok következnek.

GRIP - multiplayerrel erősít a Rollcage utódja

A Caged Element még a múlt hónapban lőtte fel a Steam Early Access kínálatába a Rollcage szellemi örökösét, a GRIP-et. A játék a minap hangulatos és pergős multiplayer módot kapott.

Dead Rising 4 - Frank Westből zombi lett

Már az alapjáték is kellően elborult volt, de a friss Frank Rising DLC még egyet csavar a recepten. Hősünk ugyanis megfertőződött, és elmondhatatlan éhséget érez az emberhús után - érthető, hogy meg akar gyógyulni.

Már egymillió példánynál jár a NieR: Automata

A Square Enix örülhet: egymillió NieR: Automatán adtak túl a megjelenést követő négy hétben. Ebbe a számba a leszállított fizikai kópiák és a digitális eladások egyaránt beletartoznak - japán akció-RPG-től ez nagyon szép eredmény.

Prey - videón a fegyverek és a kütyük

A Preyben szereplő megavállalat, a Transtar 2032-es reklámfilmjében mutatkoznak be a játék fő fegyverei és megnyitható moduljai. A lényeg az, hogy számos eszközünk lesz arra, hogy érvényesülni tudjuk az űrállomáson.

Infinite Warfare - bemutatkozik a Continuum DLC

Megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Infinite Warfare második térképcsomagja, a Continuum. A zombimód következő fejezetét már most láthatjuk mozgásban, ami ezúttal a hetvenes évek New Yorkjában játszódik.

Quake Champions - nyers gameplay érkezett

A Bethesda jóvoltából két percen át nézhetünk bele a Quake Champions játékmenetébe. A shooter még finomításra szorul, de ettől függetlenül piszok hangulatos, és végletekig old-school.

LEGO City: Undercover - megjelentek az új verziók

Ha eddig irigykedtél a Wii U-tulajokra a LEGO City: Undercover miatt, végre megnyugodhatsz. A LEGO City: Undercover felújított változata Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik.