Frissítve: Még az idén megjelenik a Pókember-játék

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Ryan Penagos, a Marvel Digital Media alelnöke és szerkesztője elkotyogta, hogy a tavalyi E3-on bejelentett vadonatúj Pókember-játék még idén behintázik a boltok polcaira.

Ryan Penagos, a Marvel Digital Media egyik vezető szerkesztője és alelnöke egy livestream során épp arról mesélt, hogy a Marvelnek milyen játéktervei vannak az idei esztendőre. Ekkor elárulta, hogy a tavalyi E3-on bejelentett, azóta pedig jól eldugott vadonatúj Pókember-játék már látszódik a horizonton, hiszen még idén megjelenik PlayStation 4-re. Emellett készül a Marvel vs. Capcom: Infinite is, ami a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

A legújabb Spider-Man-produkciót még a tavalyi E3-as Sony-konferencián leplezte le az Insomniac csapata, azóta viszont semmit sem lehetett hallani a hálószövő legújabb kalandjáról. Persze nem meglepő, hogy a Pókember: Hazatérés közelgő premierje után felgyorsulnak majd az események.

Update! Az Insomniac a Twitteren reagált a hírekre, a csapat leszögezte, hogy még nem jelentettek be semmi konkrétat a játék megjelenése kapcsán.

12.
12.
Én a harmadik részt (2007-es) nyúztam nagyon sokáig, imádtam. Azóta viszont egyik sem fogott meg.
11.
11.
DON GONDOCS
#10: +1 ezzel énis így vagyok jobban várom mint bármelyik exkluzív címet (értsd bármelyiket)
10.
10.
Duken
Hát az nagyot ütne ha bejelentenék E3-on hogy novemberbe jön a cucc. Insomaniac csinálja ugyhogy egyértelmü hogy minden idök legjobb Pókember játékát fogjuk kapni. Jobban várom mint a God of War-t.
9.
9.
KillierInstinct
Kizárt hogy idén fog megjelenni. Szerintem arra gondolt hogy gameplayt fogunk látni
8.
8.
kopic
Szerintem jovo ev elejen fog jonni.
7.
7.
DON GONDOCS
#6: +1 Nekem is a Shattered Dimensions a kedvenc meg a Web of shadows. Ennek a résznek meg instant megelőzöm a bizalmat biztos az egyik legjobb pókember és egyben marvel játék van készülőben. Egy Hulk játékot is szívesen megnéznék a mai konzolokon
5.
5.
DON GONDOCS
Pont szombaton rendeltem meg az edge of time-et. Így végre minden pókember játékot végigvittem.
3.
3.
Yanez
Erre én is kíváncsi vagyok, mert egy jó Pókember játékért már régen fáj a szívem. Remélem nem fogunk csalódni!
2.
2.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...