Csütörtök délután mutatkozik be az Xbox Scorpio

Link másolása
Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a pletykák, és hamarosan lerántják a leplet a Microsoft új konzoljáról. Az Xbox Scorpiót a Digital Foundry csapata fogja bemutatni csütörtök délután.

Vége a találgatásnak: a Digital Foundry a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy április 6-án, azaz most csütörtökön magyarországi idő szerint délután 3 órakor leplezik le az Xbox Scorpiót. Az Eurogamer exkluzív lehetőséget kapott a Microsofttól, hogy ők mutassák be legelőször a konzolt.

A Microsoft a tavalyi E3-on erősítette meg az erősebb Xbox One létezését, azóta azonban csak pletykákat hallottunk róla. Állítólag a konzol natív 4K-ban futtatja majd a játékokat, így jóval erősebb lesz a PS4 Prónál. Hogy ezen kívül mit tud majd, és milyen áron vásárolhatjuk majd meg, az reményeink szerint csütörtökön délután kiderül.

183.
183.
zozo76hun
#182: mar varos nagyon... :)
182.
182.
supair
Nem is oly sokara sok kis dolog kiderul.......
181.
181.
Firsttime
#178: Ahol vita van az már egy métely. Pffeeeeeeeejjjj.
180.
180.
Firsttime
#176: Mi az a ps közösség? Sose volt 360-am...
178.
178.
Schwag
#164: Ezt a baromsagot pff... Nehogy mar par ember miatt belyegzodjon meg egy egesz weboldal. -,- Azok akik foglalkoznak a trollokkal azok is tartjak fent oket!
177.
177.
DON GONDOCS
#176: +1 ez mennyire igaz :)
174.
174.
Norbiii
Szerintem a Nintendosok az egyik legkedvesebb és legbarátságosabb emberek, és most nem néhány úgymond "hangoskodó" emberből kell kiindulni és általánosítani, mert ennyi mindenhol van! Én mindig kellemeset beszélgetek ezekkel az emberekkel (én is N-nes vagyok).
171.
171.
s4jtqkac
#167: :D That's a good one.
168.
168.
Norbiii
Please skacok! Köszönöm.
167.
167.
Yanez
#164: A trollokat igyekszünk kilőni, a többi pedig egészséges vitának tudható be. Van ugyan némi félreértés és csípkedés olykor, de míg kereten belül marad, addig inkább örüljünk, hogy több véleményt is meghallgathatunk egy-egy témával kapcsolatban.
164.
164.
kopic
#156: Ez nalam is igy van.
Az oldal neve mar nyugodtan lehetne Trollkapocs inkabb.
161.
161.
Juha
#156: Sokszor már a cikket sem olvasom el, csak a kommenteket :)
Hogy néhány játékon így ki tudnak akadni egyesek az azért sokat elárul a mai társadalomról...
160.
160.
kopic
Fú, hat nagyon kivancsi leszek ra!
156.
156.
FlexSteel
komolyan mondom én már nem is a cikkek miatt járok fel a GK-ra. Százszor jobban szórakozok a kommenteken. :D Ez valami fergeteges, hogy minden harmadik cikk alatt kitör valami balhé.
153.
153.
McDuff
Kíváncsian várom a bejelentést! Megnézzük érdemes lesz e erre várni vagy maradjak a One S megvételénél.
(azta rohadt vki bemerte ide ezt írni anélkül hogy megszámolta hány exkluzív játék van/lesz rá, az ilyen ember nem normális!!)
143.
143.
Firsttime
#141: Jó figyi. Akkor én is szánok rád egy utolsó kommentet, mert látom jól beletalaltam hogy csak felületesen néztél rá a dologra. Szóval. Nem utálom a boxot, nem is utaltam rá nem is mondtam ilyet. Nem ítélem és nem is ítéltem el soha senkit ha azt vett. Nyugodtan nézd végig bármelyik hozzászólásom erről szó sincs. Sőt külön kiemeltem , hogy megértem azt aki markahuseg, kinézet vagy csak azert veszi azt mert a havernak is az van. Ezt konkretan betűről betűre leírtam. Lám aztán te is csak eljutottal odáig, hogy ja a psn azert csurran csöppen játék ellenben a boxon nem. Az egyéni vélemények ezekről a játékokról persze eltérőek és elfogadhatóak, de pl azt benyögni egy akár kozepszintunek titulált infamousre, ami szerintem nem az, hogy szar, az elég felháborító. És drága jo cod barátom ezt a szinvonalat üti meg vita targyan. Psn is csak öt van abból 3 szar. Nem semmi. De tebis tudod, hogy ez így nem igaz. De mindegyis. Legyen szar. Legyen minden ps ex szar. Még az uncharted is. :D DE AKKOR IS VAN, és nem csak egy Forza meg halo, ráadásul ha jól emlékszem a legutóbbi hálót még le is húzták, angry joet neztem róla, de ez mar más téma. Szóval érted nincs semmi. Felfogom a micro uzletpolitikajat nem vagyok debil. Egybenyitnak mindent mindennel. De mégis azt látom olvasom mondják hogy arconkopve érzik magukat a boxosok emiatt. És jogos ha így éreznek. Az elmúlt lassan egy évben annyit tudott megmutatni az ma hogy időszakosan exclusivá vásároltak pár címet. Nem kiadókat nyomtak lóvéval, hogy gyerekek Gyertek fejlesszetek nekünk, mint ahogy régen, ahogy a Sony most is. Hanem fél évre megnegy evre megvásárolták játékokat részleges excluzivitassal. Ebbe majdnem belebukott a Quantum break, meg a tomb Raider is. Amíg box ex volt a tomb Raider alig pár száz ezer ment el belőle. Ne mondjátok már hogy ez rendben van...
141.
141.
Ra1D3n
#139: Még egy utolsó kommentet szánok rád, lehetőleg mindenre kiterjedve.

Senki nem állította, hogy Xboxon több exkluzív lenne mint PS4, de az sem, hogy ugyanannyi. Tény, hogy kevesebb, én tudok ezzel a gondolattal és tudattal együtt élni, te mint PS4 és PC felhasználó ennek ellenére mégsem, ami nekem fura, hisz One-on nem is játszol. Számomra ez egy érthetetlen anomália, de mindegy. Az meg külön hab a tortán, hogy ennek ellenére nyomod a hate dumát a Scorpio cikk alatt. Én anno a PS4 Pro mellett is kiálltam, és nem pocskondiáztam semmit.

A Killzone széria abszolút mélypontja a Shadow Fall, mondom ezt úgy, hogy a többi része sem volt jó a szériának, de az SF különösen szar volt. Legalábbis az igényes FPS-ektől messze elmarad, a Halo mondhatjuk első osztályban játszik, a Killzone széria meg valahol a megye12-ben.

Az Infamous Second Son nem rossz, 7,5 pont kb.

A Knack viszont egy oltári nagy hulladék szintúgy. Csak azért lett sikeres eladásilag a Killzone Shadow Fall-al együtt, mert bundleben dobták a gépek mellé.

Tényleg nagyágyú címként az Uncharted 4-et, Horizont, meg a Nioht tudom kiemelni. Ebből engem a Nioh semennyire sem érdekel, ahogy egyik Souls játék sem. Egyszerűen semennyire nem motiválnak, hogy kipróbáljam ezen címeket. A futottak még kategóriában ott van az Until Dawn amit személy szerint én bírtam, de egyáltalán nem mérföldkő, egynek viszont teljesen rendben van.

Xboxon exkluzívilag tudom, hogy nincs elkényeztetve az ember, de maga a gép teljesen rendben van, még ha teljesítményileg valamivel gyengébb is a PS4-nél.

Amúgy neked meg sem fordul a fejedben az a forgatókönyv, hogy az ember az adott gépet a baráti társaság, a szimpatikusabb Xbox/PC exkluzív miatt választja, na meg azért, mert nem akar PC konfiggal szarakodni?
139.
139.
Firsttime
#137: kimoderált üzenet
138.
138.
Firsttime
#129: Konkrétan beraktam ide két linket, hogy mennyi játék van ps en és boxon. Ha az nem érv akkor nem tudom mi az. Erre az a válasz, hogy holmi lista nem határozza meg az ő izlesvilagat. Miközben én ötvenszer elmondtam, higy Felőlem tamagochin is játszhat, itt nem erről van szó és nem is érdekel. Én tettem egy kijelentést, amit nem bírnak páran feldolgozni, kicsavartak már minden irányba, ps fan lettem, pedig nem vagyok az :D meg termeszetesen hülye vagyok. De mégsem én beszélek mellé. Érdekes nem?
137.
137.
Ra1D3n
#130: kimoderált üzenet
136.
136.
Firsttime
#131: De ők vitatják, és nem akarják vegre belátni hogy az ms konkrétan kinyirta minden exluziv játékát a boxon. És igenis úgy gondolom, hogy rengeteg vásároltol estek el emiatt.
135.
135.
PaprikaJancsi
...a 132 kommentből, hány lesz moderálva a nap végére
134.
134.
PaprikaJancsi
Kérem a tippeket, hogy ebből
133.
133.
Firsttime
#131: Vagy mégis érted?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...