Hírarchívum - 2017. április

Kiszivárgott a Star Wars: Battlefront II első trailere

A Star Wars: Battlefront II első előzetesét eredetileg szombaton kaptuk volna meg a Star Wars Celebration során, ám idő előtt kiszivárgott az internetre. A több korszakot feldolgozó kampányban egy női katonát is irányítunk majd.

Injustice 2 - a Te harcod, a Te utad

Kezdenek felpörögni az események az Injustice második része körül, hiszen nagyjából egy hónap van már csak hátra a megjelenésig. A tegnapi Flash-videó után most egy monumentálisabb előzetes is érkezett.

Augusztusban jön az Uncharted: The Lost Legacy

A Naughty Dog a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy az Uncharted-sorozatot jó eséllyel végleg lezáró bővítmény, a The Lost Legacy augusztus végén jelenik meg, 40 dolláros árcímkével.

PC-re is megjelent a Bayonetta

Áprilisi tréfának hittük, de a Sega végül véresen komolyan gondolta a 8-bites Bayonettával elindított marketingkampányt. A japánok tényleg elhozták PC-re a bőrszerkós csajt.

Get Even - készen állsz a valóságra?

A lengyel The Farm 51 gőzerővel készül a Get Even megjelenésére, így mielőtt ráfordulnánk a boltokba kerülés hónapjára, útjára indítottak egy interaktív nyomozós játékot.

Project CARS 2 - beleshetünk a ralikrosszba

A Project CARS február elején hivatalosan is bemutatott második felvonásában végre ralikrossz-versenyeket is kipróbálhatunk. A GameSpot jóvoltából most megleshetjük, pontosan hogyan is fest majd egy ilyen küzdelem.

Middle-earth: Shadow of War - irány Minas Ithil!

Ugyan a Middle-earth: Shadow of War a bemutatkozása után nem sokkal később kapott egy masszív negyedórás bemutatót, de az IGN First jóvoltából most befutott egy újabb ötperces felvétel is. Ebben Minas Ithilbe megyünk orkokat begyűjteni.

Így kezdődik a Warhammer 40.000: Dawn of War III

Hó végén végre megérkezik a Warhammer 40.000 világában játszódó stratégiai játék folytatása, a Dawn of War III. Ha nem tudnál várni a megjelenésig, akkor most itt a lehetőség, hogy megnézd a kampány bevezető képsorait.

PS4-re portolja a grafikus motorját a Remedy

Egy rövid bejegyzésben jelentette be a Remedy, hogy a saját fejlesztésű Northlight Engine hamarosan a PlayStation 4-et is támogatni fogja. A motort eddig egyetlen játék, a tavaly megjelent Quantum Break használta.

Ingyen játszható a héten a The Elder Scrolls Online

Mától kezdődően egészen jövő keddig ingyenesen játszható lesz a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited alapjáték. Ráadásul ha megtetszene a cím, akkor akciósan beszerezheted a teljes változatot, valamint a DLC-ket is.