Hírarchívum - 2019. április

A BAFTA Game Awardson is tarolt a God of War

Tegnap tartották a Central Londonban a BAFTA Game Awardsot, ahol a Red Dead Redemption 2 alaposan hoppon maradt, a God of War viszont öt kategóriában is győztesként ünnepelhetett. Többek között a legjobb játéknak járó díjat is bezsebelte.

Super Meat Boy Forever - mégsem most áprilisban

Közel öt év után végre úgy tűnt, most áprilisban tényleg bemutatkozhat a 2017-ben újra bejelentett és kicsit átgondolt Super Meat Boy Forever. A csapat aztán közzétett egy közleményt a Twitteren, amiben megerősítik, nem tudják tartani a dátumot.

Life Is Strange 2 - kedvcsinálón a harmadik epizód

Teaser trailert kapott a májusban bemutatkozó harmadik rész, a Wastelands, közben pedig a Square Enix és a Dontnod Entertainment megerősítette, hogy most már külön-külön is megvásárolhatjuk az egyes felvonásokat.

Drágább lesz az Xbox Live Gold a briteknél

Egyelőre csak az Egyesült Királyságban emelkedik az Xbox Live Gold előfizetésének ára. A Microsoft közleménye szerint Európa-szerte igyekeznek egységes árképzéssel árulni a szolgáltatást, ezért emelkedik az árcédula.

Total War: Warhammer II - traileren a következő DLC

Áprilisban két rivális hadúr esik egymás torkának a Total War: Warhammer II következő Lords Pack-frissítésével. A The Prophet & The Warlock során kiderül, hogy a skaven patkányemberei, vagy Sotek kígyókultistái maradnak-e talpon.

Így fest a Dragon Quest: Your Story

A Dragon Quest: Your Story az 1992-es klasszikus, a Dragon Quest V történetéhez ír mellékágat, mégpedig modern animációs stílussal. Az első japán nyelvű előzetest már most megtekinthetjük.

Dobozos kiadást kap a Warhammer: Vermintide 2

Júniusban végre kézzel fogható formában is polcra tehetjük a Warhammer: Vermintide 2 Xbox One-os vagy PlayStation 4-es Deluxe-kiadását. Az alapjáték mellé megkapjuk az első két nagy DLC-t és néhány egyéb apróságot is.

Nem készül több játékszer a Starlinkhez

Sajnos nem fogyott olyan jól a Starlink: Battle for Atlas, mint ahogy azt a Ubisoft elvárta, így mostantól nem gyártanak több hajóalkatrészt és figurát a játékhoz. A digitális frissítésekre szerencsére a későbbiekben is számíthatunk.

Befutott a Draugen sztoritrailere

Több évnyi hallgatás után tavaly novemberben ismét életjelet adott magáról a Draugen, a Dreamfall Chaptersért felelős Red Thread Games következő játéka. Most pedig végre belenézhetünk a történetbe is.

Évekkel ezelőtt vakvágányra futott az Alan Wake 2

A Remedy képviselője elárulta: a stúdió évekkel korábban már nekifutott az Alan Wake folytatásának. A projekt fejlesztése azonban nem úgy sült el, ahogy tervezték, így a cím jegelve maradt.