Hírarchívum - 2019. április

Átlépte a 30 milliós eladást a PC-s Minecraft

A tegnapi napon hivatalosan is elérte a 30 millió eladott példányt a népszerű játék PC-s verziója. Ráadásul ebbe még nem is számolták bele a kínai játékosokat, ennek tükrében pedig az eredmény tényleg elképesztő.

Marvel Kapitány tovább szárnyal

Ugyan már több hete a film hivatalos premierjének, a nézettségi adatok még mindig a fellegekben járnak, olyannyira, hogy a Brie Larson által megszemélyesített Marvel Kapitány már túl van az 1 milliárd dolláros jegyárbevételen is.

Battlefield V - jön a prémium valuta

Még a mai napon megkapja a Battlefield V a legújabb frissítését, mely egyben beüzemeli a Battlefield Currency elnevezésű játékbeli valutát is, amit persze csak valódi pénz befizetésével szerezhetünk be.

Friss infók a Mortal Kombat 11-ről

Ed Boonnal, a Mortal Kombat-széria fejesével egy 166 rövid kérdésből álló interjút készített a Game Informer magazin, melyek közül most kiválogattuk a Mortal Kombat 11-re vonatkozó legérdekesebb infókat.

This War of Mine - túl a 4,5 millión

A háború borzalmait lehengerlő egyediséggel bemutató alkotás hivatalosan is átlépte a 4,5 millió eladott példányszámot, és ezzel együtt több mint 500 ezer dollárt gyűjtött a War Child szervezet számára.

Cross-platform funkciókkal bővül a Civilization VI

Most már tényleg bárhol élvezhetjük kedvenc körökre osztott stratégiai játékunkat anélkül, hogy a mentések elvesztése, vagy az adott pálya újrajátszása miatt kellene aggódnunk. Jönnek ugyanis a platformfüggetlen felhőalapú mentések.

Idén jön az Ancestors: The Humankind Odyssey

Idén év végén mutatkozik be a több mint három éve készülő Ancestors: The Humankind Odyssey. Az emberiség születésének korai éveiben, több mint 10 millió évvel ezelőtt játszódó játékot az Assassin's Creed alkotója készíti.

Borderlands 3 - tényleg szeptemberben érkezik

A Gearbox hivatalosan is megerősítette, hogy szeptember közepén debütál a nemrég bejelentett harmadik Borderlands. A játék a premierjét követő első félévben Epic Games Store-exkluzív lesz.

Megérkezett a Joker első előzetese

A Warner Bros. ígéretének megfelelően végre lerántotta a leplet a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmről, amit a Másnaposok rendezője, Todd Phillips dirigált, és aki a forgatókönyv írásából is kivette a részét.

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a Dontnod

Egy sajtólevélben összegezte tavalyi pénzügyi esztendejét a Dontnod, de már a jövőt illetően is elhintettek pár érdekességet. Többek között azt is, hogy két, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak.