Hírarchívum - 2019. április

Csupa új jelenettel támad az új Bosszúállók-előzetes

Alig egyperces előzetessel jelentkezett az április végén debütáló Bosszúállók: Végjáték. A friss kedvcsináló a rövidsége ellenére nagyon tartalmas lett, ráadásul többnyire új jeleneteket vonultat fel.

Évről évre csökken a használt játékok piaca

Az Ukie friss felmérése szerint az Egyesült Királyságban évről évre csökken a használt játékok piaca. Egyetlen év alatt több mint harminc százalékot esett a szegmens forgalma.

Áprilisban indul a Master Chief Collection PC-s béta

A 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard a Twitteren jelentette be, hogy most áprilisban próbakört kap a Halo: The Master Chief Collection nemrég bejelentett PC-s kiadása.

Ilyen erőforrások kellenek majd az Anno 1800-nak

Az Epic Games Store-on található adatlapon bukkant fel először az április közepére időzített Anno 1800 minimum és ajánlott rendszerkövetelménye. Szerencsére utóbbi sem vár el túl sokat tőlünk.

The Last of Us: Part II - tényleg idén jöhet

A Naughty Dog még mindig mélyen hallgat a The Last of Us: Part II pontos megjelenési dátumát illetően, de a PlayStation hivatalos oldala gyakorlatilag elárulta, hogy biztosan idén jelenik meg a folytatás.

Black Ops 4 - bemutatkozott az új Blackout-térkép

A mai naptól minden PS4-es Call of Duty: Black Ops 4-tulajdonos számára elérhető a játék battle royale-játékmódjának, a Blackoutnak az új térképe, ami San Francisco híres börtönében, az Alcatrazban játszódik.

Kiszivárgott a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

Két érdekes, majd később eltávolított Twitter-bejegyzés is felkerült ma a Borderlands múlt héten bejelentett harmadik részének a Twitter-oldalára. És nagyon úgy néz ki, nem áprilisi tréfáról volt szó.

Júniusban jelenik meg a Valve Index

Véletlenül idő előtt elérhetővé vált a hétvégén leleplezett Valve Index Steam-oldala, és bár a Valve gyorsan törölte az adatlapot, később hivatalosan is jelezte, minden ott található információ valós.

PlayStation Store - végre visszatérítik a pénzünket

A Sony a hétvége folyamán frissítette a PlayStation Store pénz-visszafizetésre vonatkozó irányelveit, így mostantól lehetőségünk van arra, hogy bizonyos helyzetekben visszakérjük a játékért kifizetett összeget.

Brit toplista: Yoshi mindenkit meglepett

A GfK Chart-Track adatai szerint elképesztően jó rajtot vett a múlt héten megjelent Switch-exkluzív Yoshi's Crafted World, ami így maga mögé utasította a The Division második részét és a Sekiro: Shadows Die Twice-ot is.