Hitman Absolution PC, PlayStation, Xbox

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1307618939

E3 2011: Az első Hitman Absolution gameplay

Nagy titokban tartja a dán IO Interactive a Hitman Absolution játékmeneti pillanatait, szerencsére egy helyi magazinnak sikerült rátennie a kezét az első felvételekre, melyek bár nem hosszúak, egy lényeges dologra felhívták a figyelmet: az akció nem megy a lopakodás kárára! Éljen!
1307529195

E3 2011: Végre itt a Hitman Absolution trailere

Nagy kő esett le a szívünkről, 47-es ügynökünk tényleg teljes erőbedobással dolgozik, nem változtat az eszközein, bár az E3-as videóban mintha elszaladt volna alatt a ló egy kicsit. Változatos eszközökkel tesz pontot a célpontok életére. Csodálatos, annak ellenére, hogy render kedvcsinálóról van szó.
1307342219

Hitman Absolution - az első screenshotok

A reggeli kávéba megérkezett a rum is az IO Interactive bérgyilkosos játékának rajongói számára. A hivatalos fórumon a fejlesztők már hetekkel korábban elkezdték gyártani a sejtelmes teaser képeket, most az E3 előtt már két ingame kép is felkerült az oldalra. 47-es ügynök újra akcióban.
1306598400

Hitman Absolution - könnyebben tanulható lesz

A fejlesztők szerint túl hardcore-ok voltak az eddigi Hitman-játékok, amik ugyan kedveztek a sorozat régi rajongóinak, de elriasztottak rengeteg újoncot, akik próbát tettek volna velük, de aztán rájöttek, hogy túl nehéz. Az új rész ezen a ponton is igyekszik javítani anélkül, hogy vesztene a varázsából.
1305549000

Kiszivárogtak a Hitman Absolution dobozképei?

Három lehetséges borítókép bukkant fel a neten a Kotaku jóvoltából, melyek között feltehetőleg a Hitman Absolution végleges terve is benne foglaltatik. Voltaképpen egy marketinges fogásról van szó, a résztvevők választhatnak, hogy melyik képet látnák szívesen a boltokba kerülő dobozon.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.
1305266457

Hitman Absolution - sötétebb, még stílusosabb

Az IO Interactive nem húz 19-re lapot, hanem egy huszárvágással sokkal komorabb folyatásban látja a jövőt az új Hitman játék esetében. Az Absolution sokkal sötétebb játéknak néz ki, mint az elődei, sőt a történetét tekintve még inkább karakter-vezérelt sztorira számíthatunk, hollywoodi színészek bevonásával.
1305049200

Hitman Absolution bejelentés, itt az első teaser

A Square Enix végre megerősítette: jön az új Hitman, mégpedig Absolution alcímmel. A bejelentésből egyelőre semmi nem derült ki, viszont egy fél perces teaserünk már van - a kiadó szerint a holnapi nap folyamán érkeznek majd meg az első részletek a sorozat ötödik részéről.
1303538407

Absolution alcímre hallgat a Hitman új része?

Nehéz eltitkolni a dán IO Interactive számára, hogy nagy sikerű bérgyilkosos játékuk folytatás már javában fejlesztés alatt áll. A 47-es ügynök újabb megbízatása biztosan nem szimplán Hitman 5 névre hallgat, a legújabb fejlemények szerint az új epizódot Hitman: Absolution címen emlegetik.
1300716013

Az idei E3-on mutatják be az új Hitmant?

Megy a mozgolódás a rajongói fórumokon a Hitman ötödik része kapcsán. Egyre több jel mutat arra, hogy az IO Interactive a idei E3-on végre lerántja kedvenc tar-kopasz bérgyilkosunk újabb megbízatásairól. Egy képpel is tudunk szolgálni, melynek eredetét a fejlesztők nem erősítették meg, de nem is cáfolták.