Hitman Absolution - sötétebb, még stílusosabb

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 13.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive nem húz 19-re lapot, hanem egy huszárvágással sokkal komorabb folyatásban látja a jövőt az új Hitman játék esetében. Az Absolution sokkal sötétebb játéknak néz ki, mint az elődei, sőt a történetét tekintve még inkább karakter-vezérelt sztorira számíthatunk, hollywoodi színészek bevonásával.

A fejlesztők több tucat hollywoodi színésszel dolgoznak együtt, hogy a történet még élettel telibbnek ígérkezzen. Többek között Keith Carradine is közreműködik, aki egy gazember hangjáért felel, majd Marsha Thomason is, aki a 47-es ügynök jobbkezét, a rejtélyes Dianát szólaltatja meg. A fejlesztés vezetője, Tore Blystad a Hollywood Reporternek kifejtette, hogy "még stílusosabb, még súlyosabb és sötétebb játékot terveznek", amely méginkább rágyúr majd a történetvezetésre és a látványra is.

"A reményünk az, hogy a filmekhez hasonló irányba haladunk, s reméljük, egy idő után mind a film, mind pedig a játék egy nyelvet fog beszélni. Nem követjük a régi Hitman-játékokat, sokkal inkább egy új úton szeretnénk elindulni. Sokkal több központi szereplő van ebben a játékban, mint ahánnyal valaha is foglalkoztunk, ráadásul mindegyiknek van neve és fontos szerepet játszanak a történetben. (...) Fontos, hogy a játékosok képesek legyenek kötődni ezekhez a karakterekhez."

A Hitman: Absolution teljes egészében az Egyesült Államokban fog játszódni, bérgyilkosunk eddigi legveszélyesebb kalandját élhetjük át. Chicagói helyszín tuti lesz - ezt már megerősítették a dánok.

17.
17.
Hubert Cumberdale
#9: Akkor elég kaki a szűrőd :D
Érdekes ez a sztereotípia, hogy új = szar. Na mind1.
15.
15.
Sarkadi
"Nem követjük a régi Hitman-játékokat, sokkal inkább egy új úton szeretnénk elindulni."

Ez a mondat nagyon szemet szúrt és elkezdtem kételkedni ebben a részben,de remélem,hogy kellemeset csalódok majd. :)
14.
14.
hakydakillah
12. talán még van remény... Hátha SC:Conviction stílusú lesz a változás. Ott is eleinte sokat morgolódtam, de végül imádtam a játékot.
13.
13.
AnimeWarlord
"Nem követjük a régi Hitman-játékokat" Miért kell olyanon változtatni ami már egyszer bevált? Most megint kapunk majd egy agyatlan tucatlövöldét. Hurráá! x((
12.
12.
l4cyk4
szóval a classic hitman style-nak vége. ez elég elszomorító. remélem azért a játékmenet hasonló lesz.
11.
11.
gamerplayer
jólhangzik, de, hogy csak usában fog játszódni.. :/
10.
10.
crazymonkey
Remélem rittyent hozzá valaki egy kis magyar feliratot .
9.
9.
shatterhand
Na akkor ez olyan lesz, hogy adott útvonalon kell mennem, adott bejáraton átmenni. Azt választhatok,hogy balra megyek vagy jobbra. Aki útba jön elkábítom ,lelövöm vagy leütöm. És pont 10perc múlva már ott is vagyok a célnál.
Magyarul nyoma se lesz annak,hogy adott egy helyszín és addig ,addig jársz kelsz rajta míg ki nem ismered az egyész pályát az össze lehetőséggel.

Én ezt szűröm le. Francank kell mindig újítani?????
8.
8.
Pigsy
Engem is egy kicsit sikerült lelombozniuk, viszont a "sötétebb", komorabb hangulatnak örülök. Az eddigi legjobb hangulata a Contracts-nak volt, azon belül is a második szintnek: eső, szado-mazo party, kövér fogyatékos pszicho-gyilkos húsvágó bárddal a kezében ... :D
7.
7.
hakydakillah
3. ráadásul a főszereplő is el volt kúrva – szerintem. Vannak emberek, akiknek illik a kopaszság, de neki nagyon nem illett + túl fiatal volt. Tényleg remélem, hogy nem csinálnak belőle lövöldét.
6.
6.
sowsminimal
Fúha... teljesen más lesz, mint az eddigi Hitman-ek... pedig én a régibe szerettem bele, és sztem nem vagyok ezzel egyedül. Pont azt veszik el, ami az ízét adta. Több központi szereplő? Több érzelem? Na és ha már megjelenik a Hollywood szó, akkor az inkább jelent rosszat egy ilyen cím esetén, mint jót. Különböző célpontokat akarok kiiktatni, különböző helyszíneken a világ eltérő pontjain hidegvérrel, profin, nem Dianás cukorkát szopogatni és futószalagon gyártott akciófilmmel butítani az agyam. A játék az legyen játék, a film pedig legyen film...
5.
5.
Vopesz
Huh, hát nem is tudom, ez most olyan kettős érzést vált ki belőlem. Felőlem legyen kidolgozottabb sztori meg több főszereplő, a lényeg, hogy ne csináljanak belőle csőjátékot, és ne veszítsük el azt a szabadságot amit a régi hitman-ek adtak. Viszont ha valami akció gamma lesz, akkor én leszek 47-es első áldozata, mert levetem magam valami hídról :)
4.
4.
Józsi_Doe
Jaj ne, már megint az usa. pedig pont azok voltak a jó Hitman részek amelyekben többféle helyszínen is járhattunk(Silent Assassin, Contracts).
3.
3.
Sun9us
Hát ezt most elég kétkedve fogadtam.

"A reményünk az, hogy a filmekhez hasonló irányba haladunk, s reméljük egy idő után mind a film, mind pedig a játék egy nyelvet fog beszélni."

Tehát egy lelketlen buta akció központú lövöldét csináltok, a Hitman-ből, hogy még véletlenül se legyen bonyolult,vagy nehéz, és a sok casual gamer vegye mint a CoD-ot (cukrot). Lehet, sőt remélem, hogy rosszul szűrtem le a fenti információt, de nem lepődnék meg, ha ez történne. Ma már kezd trend lenni, hogy egy csicsás faéket csinálnak egy játékból.

Én remélem a legjobban, hogy tévedek, és egy tényleg jó játékot csinálnak.
2.
2.
Hubert Cumberdale
Hát nekem bejön az elképzelés. Szerintem usában is vannak változatos helyszínek. Az meg, hogy filmes lesz, még nem jelenti azt, hogy egy diehard-ot kapunk vonalkódos Bruce Willissel. Egyre több játék szakad el a régi iskolától, ami szerintem abszolút nem gáz, ha ügyesen csinálják.
1.
1.
hakydakillah
Hát nem tudom, hogy ennek most örüljek-e... Akkor a változatos helyszín pottyant, és félő, hogy ebből egy akció gamma lesz... :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...