Medal of Honor PC, PlayStation, Xbox

A legújabb Medal of Honor, amely a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt a II. világháború helyett.

Medal of Honor teszt

Egy merően más felfogásba került sorozat reneszánsza nem várt fordulatot vett. Kicsit olyan, mint hátraarccal biciklizni. Azaz az előrehaladás ténye vitathatatlan, mégis indifferens, s kissé langyos, a maradi megoldásokat nézve, de tényleg azért növesztünk szakállt, hogy legyen mit kitépni négy óra alatt?

Medal of Honor Multiplayer bétateszt

Az első zárt béta a megújuláson átesett Medal of Honorból? Ott a helyünk! Előszedtük a sármos mosolyunkat az EA hazai képviseletnél, rákacsintottunk a marketinges hölgyekre -miután felkaptuk a tekintetünket a mély dekoltázsukról. Cserébe egy Szent Grál fontosságával kezelendő bétakulccsal lettünk gazdagabbak. Gyorsnak nem mondható töltögetés, majd reflexszerű hozzáférés-generálás következett, s bele is vettettük magunkat egy német szerver nyújtotta örömökbe.

Medal of Honor

Sokak szerint az afganisztáni krízis változatlan. 2002 márciusának elején az amerikai haderő és a szövetséges afgán kormány felkészített serege támadást indított a Gartez környékén rejtőző tálib és al-Kaida lázadók ellen. Az Anakonda hadművelet alatt több száz turbános lelte halálát, ám a Speciális erők afganisztáni helyzetben jelenleg is zajló helytállásával még nem is számoltuk. A Medal of Honor széria is beáll a sorba, modern hadszínterek kerülnek terítékre ezúttal, egy militarista hangverseny lövedékkel írt szólamaiban.