Dead Rising Deluxe Remaster PC, PlayStation, Xbox

1727166304

A Dead Rising után több Deluxe Remastert is készítene a Capcom

Potenciális jelöltként szóba került a Lost Planet, a Devil May Cry, a Resident Evil, a Power Stone, Onimusha, Darkstalkers és az Okami is. A rajongók szavazhatnak arról, hogy melyik játék érdemelne meg egy alapos remastert.
1727026953

Dead Rising Deluxe Remaster teszt

72 óra. Frank West, a rátermett fotóriporter ennyi időt kapott arra, hogy felgöngyölítse az elszabadult zombik ügyét a Willamette bevásárlóközpontjában. Ismerős a sztori, de az új, remasternél is több remasterben érdemes újra nyakunkba venni a kamerát.
1726466400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg nagy megjelenés vár ránk a héten úgy játékok, mint filmek és sorozatok terén, még akkor is, ha a legnagyobb nevek között számos újrakiadás található.
1720029600

Dead Rising Deluxe Remaster – előrendelői bónusz az eredeti Frank

A ősszel érkező felújítás többek között a főszereplő kinézetét is megváltoztatja, de megszerezhetjük az eredetit is. Persze, csak akkor lesz a miénk a skin, ha előrendeljük a játékot.
1719910800

Szeptemberben érkezik a Dead Rising Deluxe Remaster, itt a hivatalos előzetes

A korábbi teaser után a Capcom Next adásán masszív bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster is. A kicsinosított grafika mellett sok más modern újítást is hoz Frank West újraszervírozott kalandja.