Kunitsu-Gami: Path of the Goddess PC, PlayStation, Xbox

1723046400

Újabb trailereken a Monster Hunter Wilds

Közben pedig az is kiderült, hogy a Capcom többek között ezzel a játékkal készül az idei Gamescom műsorára, ahol több mint 60 helyen lehet kipróbálni a játék demóját.
1721198525

5 új játékkal bővül a héten az Xbox Game Pass

Még csupán a hónap derekánál tartunk, de ismét újabb, érdekes címekkel bővül az Xbox előfizetéses játékkönyvtára. Kettő ezek közül már játszható, de a legnagyobb dobásokra sem kell pár napnál többet várnunk.
1721059883

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess teszt

Meglepő játékot készített el a Capcom, ami egy kihívásokkal teli kaland és egyben egy stíluskavalkád is, ami mindent elkövet, hogy az enyhén repetitív játékmenet ne érződjön annak.
1721023200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Számos apróbb cím is érkezik a héten, de a hónap nagyágyúi is most futnak be, így valószínűleg minden rivaldafényt ők szereznek majd meg, hiszen kit ne foglalkoztatna a Flintlock: The Siege of Dawn vagy éppen a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess?
1719914400

Már kipróbálható a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

A rohamosan közeledő megjelenés előtt egy demóverzióval jelentkezik a Capcom akció-stratégiai hibridje. Érdemes a játékot kipróbálni, de azoknak is van mit mutatnunk, akik beérik egyelőre egy rövid trailerrel is.