GDC 2015: Wolfenstein: The Old Blood bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bethesda és a MachineGames bemutatta a Wolfenstein: The New Order első, teljesen önállóan is kipróbálható kiegészítőjét, a május elejére időzített Wolfenstein: The Old Bloodot. A főhős ezúttal is B.J. Blazkowicz lesz.

1946-ban a náci Németország a második világháború megnyerésének küszöbén állt, így a szövetségesek B.J. Blazkowiczot bízzák meg, hogy Bajorország mélyén próbálja megfordítani a háború kimenetelét. Így ellátogatunk Wolfenstein kastélyába, ahol a Deathshead tábornok pontos helyét rejtő koordináták megszerzése lesz a feladatunk, illetve a második felvonásban Wulfburgba tesszük át a székhelyünket, ahol nyomába kell erednünk egy megszállott náci archeológusnak, még mielőtt ősi sötét erőket szabadítana a világunkra.


A Wolfenstein: The Old Blood május 5-én fog megjelenni, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a játék pedig 19,99 euróba fog kerülni.

17.
17.
odin2011
#13: a franc egye meg öket akkor is :D
15.
15.
br1Koo
Most csapatjuk haverral a new order-t, de eddig igazi paraszt dara. Blazkowicz pedig arcon köpi a Chuck Norris-os vicceket keresztbe hosszába (mint mindig).
14.
14.
Ruga
Multit is csinálhatnának belőle, de ez is várós, már csak a helyszínválasztás miatt is.. :)
13.
13.
GAMEROD
#11: Van ilyen... Nem éri meg, vagy költségcsökkentés. Mint amikor a Mass Effect 1-2 kijött magyar nyelven, de a 3 már nem. Fasza mi?
12.
12.
odin2011
remélem azért ezt a hiányosságot majd potolják
11.
11.
odin2011
nekem csak egy problémám van ha már ugye kadták a játékot ps3-ra xbox 360-ra is akkor miért is nem jön ezekre a platformokra is ???
10.
10.
A Pulyka
Nem érdekelne valakit egy teljesen német new order? Megválnék tole, csere is érdekel.
9.
9.
Drazhar
Imádtam a New Ordert, a nap híre, hogy jön még hozzá új kaland :D
5.
5.
Nicodemus
Szeretem az okkultista tema valasztast filmekben/jatekokban egyarant. Azonban a Wolfensteinnek valahogy jobban allt a robotika, sokkal koherensebben hatott a vilaga. A The New Order lett szerintem a sorozat legerosebb resze, es a kieg is tuti vetel.
4.
4.
chymera
Jobban örülnék egy teljes résznek, mint folytatás, de ez sem rossz tuti vétel. DE vicces lenne Vörös koponyával találkoznánk :D
3.
3.
BloodyDeath
Hát ez nagyon jó lesz!!! Tuti megveszem. ;)
2.
2.
Dízel
Nagyon jo! :D bár nekem jobban bejön a okkultizmus és egyéb misztikus dolgok mint a robotos téma, a leirásból azt hittem inkább az okkult dolgokra mennek rá, de sajna ebbe is telepekolták robotokkal a gamet. Mind1 jó lesz ez! erős május lesz ez...
1.
1.
Skandara
sírok a fűrészelésen a végén xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...