Holnaptól előtölthető a PC-s Grand Theft Auto V

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 6.
  • Hír
Link másolása
Ha nem a megjelenés napján akarsz nekiveselkedni a PC-s GTA V hatalmas adatmennyiségének, jó hírünk van. Április 7-től már előtölthetjük a játékot, elkerülve ezzel a premierkor várható tumultust.

Ha előrendelted a Grand Theft Auto V számítógépes változatát, holnaptól már nekiállhatsz előtölteni a 65 GB-nyi adatmennyiséget a fejlesztők saját áruházából, a Rockstar Warehouse-ból, vagy a Steamről. Ha netán egy másik kiskereskedőnél biztosítottad be a saját példányodat, a fejlesztők azt ajánlják, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Április 7-én tehát érdemes bejelentkezned a Rockstar vagy a Valve disztribúciós rendszerébe, majd letöltened a klienst, hiszen így nem kell a túlterhelt szerverek miatt idegeskedned április 14-én, a premier napján.

A héten dőzsölhettek a PC-s játékosok, hiszen új gameplay trailert kaptak a GTA V-ről, illetve az Online Heistsbe is belenézhettek egy kedvcsináló erejéig. 

83.
83.
godach
80.
80.
#68: A crew meg a unity, meg a far cry 4, meg colonial marines, meg az isolation, etc.
79.
79.
#72: 1 fele.
Azaz ha kifizetted akkor te letoltheted.
Jaaaa...
Hogy mikor?
75.
75.
hedzsooo
Dobozos verziót rendeltem, szóval a letöltés nagy részét elvileg megúszom. Kivéve, ha day 1 patch-t kap, az meg lesz kapásból 20 GB-os! xD
73.
73.
rappit
Hát igen,az előrendelés a játékipar rákfenéje. Aki viszont előrendelte nehogy aztán panaszkodjon, hogy szar a játék!
72.
72.
jolvokq
kb hány fele lesz tölthető?
70.
70.
kekesi
#64: Jó akkor szerinted, milyen hiba lesz ami miatt játszhatatlan lesz a játék? Mert a kisebb hibák pont nem érdekelnek...

amúgy a Max Payne 3 tökéletesen lett portolva, a GTA IV-t meg 1 hónappal a megjelenés után tudtam csak elkezdeni, mert amikor kijött még nem volt hozzá elég jó gépem, de addigra semmilyen hibát nem tapasztaltam, ami olyan durva lett volna. Pedig sokan most is sírnak, hogy alig megy nekik, de ez hülyeség, a mostani gépemen, mindent maxra véve tökéletesen fut fix 60FPs-el, pedig nem erőmű, a régi gépem pedig, a játék dobozán lévő ajánlott gépigényhez hasonló és azon is jól ment. A tanúság az, hogy sokan idióták és sírnak, nem pedig a játék a szar...
69.
69.
Harkov
A rockstar elég vékony jégen táncol, ha a PC platformról van szó. Ezt ők is nagyon jól tudják. Nem hinném, hogy nagy problémák lesznek, főleg nem olyanok, mint a GTA4 esetében.
68.
68.
via1
Előrendelésre legjobb példa a The Crew

A videókban olyan grafikája volt h majd leesett az állam, aztán amikor volt volt bétateszt .. hát mintha valami 7 évvel ezelőtti lebutítottgrafikájú játékkal játszottam volna.. amikor megjelent is maradt ugyan ez..
nem is vettem meg.
67.
67.
via1
Mert ha nem vennék az emberek a gagyit nagyon nagyon gyorsan üzletpolitikát kéne váltaniuk ha életben akarnak maradni.. de hát így..
66.
66.
via1
Gyerekek szerintem nagyon egyszerű.. Ami szar azt nem kell támogatni, ami meg jó az igenis megérdemli h megvedd eredetiben.

Én nem szoktam torrentezni pont ezért. Van pár játék ami tetszik minőségi azzal fogok úgyis annyit játszani h megvegyem h teljességében tudjam élvezni + a csapat is megérdemli ami meg szar ingyen sem kell mert 5 perc után úgy is törölném. De ha mindenki minden szart összevásárol akkor ne csodálkozzunk h szarral árasztanak el minket nyilván abban nekik kevesebb óraszámuk költségük van + még az "okos" vásárlók úgy is megveszik hát profitorientáltak vagyunk nem? de akkor jó lesz az is.

Sajnos ez így működik, tisztelet pár fejlesztőcsapatnak. Röviden tömören arról h ennyi félkész és soha be sem fejezett felületes szar van mi játékosok tehetünk.
64.
64.
randall13
#62: Persze, mert a R* arról híres, hogy PC-re milyen gyorsan dolgozik. Majd pont a hibákat fogják napok alatt javítani. Elhiheted, hogy nem a textúrák felbontása miatt késett a játék negyed évet, hanem annak valami komoly oka lehet. Már ez önmagában egy erős ok arra, hogy nem kéne ész nélkül előrendelni.
63.
63.
frankdelgado
Á már olyan régen volt GTA5 hír. Az egyik fórumon az a baj, h megjelenik PC-re, a másikon az, h valaki előrendeli, vagy nem rendeli, vagy éppen lewarezolja. Az is baj ha 30 fps, de az is h 60. Én tisztelem, szeretem az előrendelőket és az első, második napos vásárlókat, mert 1: lehetővé teszik, h én ingyen játsszak 2 és ha megtetszik egy játék, akkor fél év múlva féláron megvehessem a sztím-en (talán). Ez a cigányszimulátor már megvolt 360-on, úgyhogy pc-n esetleg akkor lewarezolom, h majd szét lessz moddolva és batmobillal, meg X-Wing-el fogom benne csapatni.
62.
62.
kekesi
#56: Na az a baj, hogy a helyzetet nem fogod fel, itt most nem egy új IP-ről van szó, hanem egy olyan játékról ami prev genen és a jelenlegi konzolokon is bizonyított, tudjuk, hogy egy jó játékról beszélünk. Még ha lesznek vele kisebb problémák akkor is tudsz vele játszani és hamar ki fogják javítani, tehát emiatt várni nem érdemes, mert 1, sőt 2 hét múlva is ugyanannyiba fog kerülni és akkor is ugyan az a játék lesz.

A szabályod viszont jó és egyet is értek vele, csak éppen nem ebben az esetben.
60.
60.
X-Master
Előrendeltem a Konzolvilágnál, beszámították a karácsonyra vett XBOXom után járó pontokat, és nem sokkal utána meg is drágult, de így olcsóbb lesz még nekem. 1000 pont kedvezménnyel törzsvásárlóként , ingyen szállítással 13 ezer forintért megkapom. Dobozban, lemezen, poszterrel, stb. Steamen meg 90 dollárért kapok egy kódot, töltögethetem le a 65 gigát, amit valószínű nem egymagam töltögetek, hanem 6 millió másik ember, jó ha megjelenés idejére lejön. Felrakhatták volna az adatfájlokat torrentre is, mert úgy minél többen töltik, annál gyorsabb. Hatalmas elismerést kapott volna érte a Rockstar, mert ilyet még senki sem csinált. A kódot meg emailben megküldték volna és azzal lehetne aktiválni.
Itt valaki kérdezte a duplamagos procit, ez nekem is necces az E8400-al. Annyit mondok, megpróbálom, ha nem megy meghúzom kicsit, ha úgy se, akkor veszek egy i5-öt meg alaplapot hozzá. GTX650 meg 4GB ram marad, esetleg még egy 2 gigásat hozzácsapok.
Amúgy 2 BD50 lemezen szerencsésebb lenne kiadni, mert azért 65 giga ma sem 10 perc, 35 megás kábelnettel is hosszú, hát még aki inviteles és falusi, ahol a régi telefonvonalon csorog a 2-3 mega, azt nem irigylem!
59.
59.
godach
Randall13 féle szabálykönyv!

1. Nem rendeltek elő. Persze megy a parasztvakítás, hogy ha előrendeltek, akkor kaptok a játék mellé fém tokot, season pass-t meg barbie babát. Aki ennek bedől, az most fogja be a száját és tűrje a szar játékok tömkelegét, mert ő is felelős érte. Valaki lentebb írta (lényegtelen hogy ki), hogy ő egyes kiadóknak bizalmat szavaz és csak azért is előrendel tőlük, mert ezzel támogatja őket. Kérdés: mert ha 1 héttel a release után veszed meg, akkor nem ugyanott köt ki a pénzed??? És ezzel fel is konferáltam a második szabályt.
2. Várd meg a teszteket, véleményeket. Most komolyan, olyan kurva nehéz várni 3 napot? Pedig ennyi lenne az egész... Várni elcseszett 3 napot! És mindjárt nem kell csalódni minden egyes AAA játék megvétele után, pontosan azt fogjátok kapni, amire a tesztekből számítani lehetett. Ja hogy nincs mellé barbie baba? Na bumm, hosszú távon még mindig jobban jöttél ki.
3. Szélsőségesebb szabály, de én betartom. Nem veszem meg addig a játékot, amíg ki nem jött hozzá egy edition az összes DLC-vel. Ja, hogy ehhez várnom kell 1 évet minimum? Ez van. Én úgy vagyok vele, hogy egy jó játék 1 év múlva is jó játék lesz (ha nem jobb, az ezeregy patchnek hála). Ha pedig 1 év múlva senki sem játszik vele (multi), akkor egész egyszerűen nem volt jó játék és nem vesztettem semmit.

Tessenek figyelembe venni.
Sem a Rockstar sem pedig a CD Project Red név nem garancia semmire sem.
Sőt, a rengeteg előrendelő rinyálása miatt, még csak 2 napot sem mernek majd csúsztatni. (na ők pont igen) de a többiek inkább javítják egy hónap múlva.
A leg biztonságosabb, ha kipróbálsz egy demót, vagy akármilyen mocsok dolog lewarezolod. Ha előrendeléssel vennéd meg, akkor warez után is megvennéd, ha jó. És nincs meglepetés, nincs sírás rívás, nincs újjal mutogatás.
De nálam elő lehet rendelni a Half Life 3-at és a Carmageddon 5-öt is.
Nagyobb garancia nem lesz rá, mint a nagy kiadóknál.
Azt hiszem kevesebb sem.
52.
52.
randall13
#50: Hajjaj, másodfokú fogalomzavar, a civilizált gondolkodás hogy jön ide? Ki kéne nyitni a csipás szemeket és tudnád, hogy mindenki ezt csinálja. De ha már ilyen okosak vagytok, áruljatok nekem el valamit:

Ha holnap jön ki egy játék - tökm1 melyik - , amiről nem tudok semmit, és nem kapok semmivel sem többet vagy kevesebbet, ha én ezt a játékot nem ma, hanem mondjuk holnap veszem meg. Akkor intelligens, gondolkodó embernek tekintve magamat, mégis mi okból vállalnék felesleges kockázatot azzal, hogy én ma veszem meg?????? Elvégre holnap már lesznek információim a játékról, és esetlegesen megkímélhetem magamat egy rossz befektetéstől.

Egyszerűbb példa: Áll előttetek egy ember. A jobb kezében van 20.000Ft, a bal tenyerét viszont csukva tartja, és azt mondja, hogy vagy 20.000Ft van benne, vagy semmi. Majd felkínálja a lehetőséget, hogy amelyiket választjátok, az a tiétek lehet.
Na az előrendeléssel lényegében nem csináltok mást, mint "bizalom" címszó alatt büszkén rámutattok a bal kézre. Most pedig győzzön meg valaki arról, hogy ez nem így van.
50.
50.
l4cyk4
#40: "Én is hülye lennék csirkét dobni elétek, ha a csontot is megeszitek."

Akkor te bizony nem vagy képes civilizált gondolkodásra és viselkedésre. Önzésed és kegyetlenséged miatt nem vagy közösségbe való.
49.
49.
gyaloghuszar
nah srácok nem értek itt embereket...
most azért ha valaki előrendel egy játékot miért kell lekreténezni?
annó az MW2-őt és a Black Opsot is előrendeltem (igaz x360ra) de nem egy héttel hanem 4 hónappal megjelenés előtt és azért mert fanatikus codos voltam és bitangmód vártam mindkettőt
Wolf szerintem nem nagyon fogja érinteni a PD2 multiját a dolog ;)
egyébként meg mindenkinek az egyéni dolga miért rendel elő "látatlanba" egy játékot...
amúgy meg azt sem értem hogy a dobozos verzió miért lemezekkel kerül boltba? :D egyszerűbb lenne csak egy steam-kód nem? :D
3 éve nem használtam a DVD olvasómat a gépembe :DD
45.
45.
DON GONDOCS
Mit vár az egyszeri játékos? perfect optimalizáció, bugmentes legyen, multi működjön, a másolásvédelem ne a fizető játékosoknak tegyen keresztbe . Ebből mifog teljesülni? R* én bízok benned.
41.
41.
kekesi
#40: A GTA IV szerintem a legjobb GTA és talán a legjobb játék, utánna meg a SA egy picit lemaradva...
40.
40.
randall13
#34: A 4. rész is elég nagy meglepetés volt, nem jó értelemben. Ha nem rendeli elő senki a játékot, akkor legközelebb kétszer is meggondolják magukat a kiadók, hogy mikor van kész a termék. Had ne kezdjem el sorolni a játékokat, amik csak hónapokkal a release után váltak késszé.
De nekem aztán végül is tökmindegy, de akkor ne azon menjen a sírás minden teszt alatt, hogy mennyire bugos és játszhatatlan a játék, meg nem azt kaptátok amit ígértek. Én is hülye lennék csirkét dobni elétek, ha a csontot is megeszitek.
38.
38.
laciekes
Intel(R) Core (TM) 2 Duo Cpu E7500 2,93 ghz 2.93 Ghz
4 gb Ram
windows 7 64 bit op rendszer
Hozzáértők szerintetek elfut majd nekem? vagy netcesz a 2 magos proci?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...