HWSW: iPhone-ra is lesz Microsoft Office

  • Írta: Daks
  • 2009. április 3.
  • Hardver
Link másolása
Stephen Elop, a Microsoft Business Division vezetője a Web 2.0 Expón tegnap elhintette az Office iPhone-ra való elkészítésének lehetőségét - írja a HWSW.
Stephen Elop, a Microsoft Business Division vezetője a Web 2.0 Expón tegnap elhintette az Office iPhone-ra való elkészítésének lehetőségét - írja a HWSW.

Bár számos okostelefonon, köztük az iPhone-on is léteznak olyan szoftverek, amelyek képesek megjeleníteni a Word dokumentumokat, az Excel táblázatokat vagy a PowerPoint prezentációkat, de ez ma már nem elég, sokan szerkeszteni is akarják őket. Tim O'Reilly, a Web 2.0 Expót szervező O'Reilly Media vezetője megkérdezte Eloptól, hogy a bejelentése azt jelenti-e, hogy a Microsoft piacra dobja az Office iPhone-on futó változatát, amelyre azonban a Microsoft-vezető nemmel felelt. "Várd ki a végét" - mondta Elop. Alighanem arról lehet szó, hogy a Microsoft következő generációs Office-ának webes változatát optimalizálja majd az Apple okostelefonjára, illetve más készülékekre is. Logikusnak tűnne, hogy a Microsoft így juttassa el az Office-t az okostelefonokra, ugyanis így nem kell minden operációs rendszerre külön klienst készítenie.

Érdekel milyen lesz az új, webes Office?
A HWSW-n van néhány infó róla!
5.
5.
dareal
2: no persze, én is használok symbian-os cucu-n word és xls szerkesztőt, de azért az egy töpörödött hangyapikulányit odébb van egy teljes értékű office programtól. megnézném, hogy szerkesztésre, hogy nyitsz megy egy táblázatokkal, formázásokkal és képekkel teli sok-sok oldalas word fájlt szerkesztésre, ráadásul mondjuk az új formátumot. sehogy. ráadásul nem is az alap word és xls szerkesztőket használom, hanem fizetős mobile office-om van, csak hát messze van a teljes doc és xls támogatástól.
5.
5.
dareal
5: jó a 2g-n is. a játékok is.
5.
5.
dareal
4: ráadásul a google féle az ingyenes, míg az ms féle az bérleti díjas lesz.
3.
3.
Daks
a google dokumentumokhoz kepest viszont mar megint nem nagy szam, ugyanott vagyunk :]]
2.
2.
fojesz
A webes Office teljesen új fejlesztés, így igenis nagy szám...
1.
1.
varti
ez nagyon nagy szám. a symbianos nokiákon hány éve is érhető el...? 2007-óta, az 2. és jópár modellen alapfelszereltség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...