Újabb képeken a PlayStation Phone

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 5.
  • Képek
Link másolása
Az Engadget jóvoltából újabb jó minőségű fotók láttak napvilágot a gyakorlatilag már létező, de még be nem jelentett PlayStation Phone-ról. A Sony Ericcson gyártmányú telefon végre kapott egy aprócska logót, ami a játékos mivoltára utal, és az is kiderült, hogy a legfrissebb verziójú Android fut majd rajta.

Bár a PlayStation Phone-t még mindig nem jelentette be a Sony, gyakorlatilag biztos, hogy lesz ilyen készülék, mert már számos fotót és videót kaptunk róla, ahol még működés közben is látható a kütyü. A legutóbbi képeket az Engadget szállította, s azok meglehetősen jó minőségűek, így több olyan részlet is kivehető belőlük, ami megerősíti a korábbi pletykákat.

 

 

Az egyik legfontosabb dolog, hogy a telefon megkapta az Xperia márkajelzést, ami beigazolhatja azokat a pletykákat is, miszerint a készülék az Xperia Play nevet viseli majd. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a PlayStation megnevezés valószínűleg elmarad az egyértelműség kedvéért, viszont az egyes képeken jól látszik az az apró logó, ami arra utal, hogy ez egy játékos telefon lesz. Még egy érdekesség, hogy a készüléken az Android legfrissebb, 2.3-as verziószámot viselő változata fut majd - erre is találunk bizonyítékot a fotókon.

A Sony ma tartja a Las Vegas-i CES-en a sajtókonferenciáját, ha minden igaz, akkor végre sor kerülhet a bejelentésre is - a pletykák szerint tavasszal kerül boltokba az új telefon.

18.
18.
Moldren
17.
17.
Moldren
azért engem még az "(A) Select" "(B) Back" még mindig nem hagy nyugodni ;)
16.
16.
klemid
#9: Majd a sony(ericcson) azert csinal "psp telefont", hogy qwerty billengyuzetet tegyen a gamepad helyett. Qwerty billentyuzetes telobon mar van tobb tucat, nemhiszem, hogy valasztek hianyban szenvedne a piac.
14.
14.
Feles
Biztos jó lesz, bár szerintem nem túl szép.
13.
13.
Mortis
Jónak tűnik. Ha emberibb ára lesz beruházok rá...
12.
12.
givi6
baromi jó ...
kár hogy (tuti fix) grága lesz ... ;(
11.
11.
K/G.
Már lehet ismerni a specifikációkat, csak én maradtam le? Könnyen lehet, hogy bivalyerős a kicsike, és simán tudna szebb képet produkálni, mint a psp, csak ezzel még telefonálni is lehet.
10.
10.
dareal
#9: viszont psx és android játékok futnak rajta ;)
9.
9.
mdr88
inkább raktak volna QWERTY billentyűzetet a kontroller helyére... mennyivel több értelme lenne.... főleg miután sokan mondjátok, hogy valszeg nem lehet majd PSP játékokat futtatni rajta pfff
8.
8.
nero66
#5: Szerintem se lesz valami nagy psp utánzat...

Csak mert PlayStation meg android nem biztos, hogy psp szintű játékok érkeznek majd rá!!!! De telefonnak a legjobb lesz!!!! :D
7.
7.
Apostol360
nekem ez a cucc egyre jobban tetszik :) kitudja ha nem lesz olyan eget rengető az ára.....
6.
6.
mnmn1
#5: lehet hogy a psp 2 is fejelsztik sot mar regebben elkezdtek a fejleszteset mint ennek a telonak...
5.
5.
fojesz
#4: Valószínűleg sehogy. Ha nagyon sarkítani szeretnék, akkor ez egy tök átlagos, androidos teló lesz, amit kineveznek játékos telefonnak, mert kapott egy spéci irányító felületet, meg egy-két logót.

Persze a játékoknak ez jót fog tenni, mert biztos jó cuccok jönnek majd rá, de nem szabad úgy gondolni a telefonra, mint egy PSP-utódra.
4.
4.
lac15
#2: Persze, az nyilvánvaló hogy elérhetőek lesznek rá azok a játékok amik a többi androidos telókra. Én arra gondoltam, hogy a psp-s játékok hogyan lesznek rajta elérhetőek/futtathatóak , mivel ezen android fut.....
2.
2.
fojesz
#1: android market gondolom lesz rá.
1.
1.
lac15
Ez mind szép és jó, csak arra lennék kiváncsi miként fognak rá játékok érkezni.
De legalább a különböző xperia tulajok számíthatnak főzött gingerbread romra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...