Hivatalosan is bejelentették a PlayStation Phone-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Már szinte mérget is vettünk volna rá, hogy a Sony-Ericsson Xperia Play létezik, ám a Sony eddig mereven elzárkózott a nyilatkozástól. Ennek vége, a ma hajnalban lezajlott Super Bowl szünetében már levetítették a korábban látott reklámfilmet, és a gyártó Facebook-oldala is frissült.

Már szinte mindent tudunk az Xperia-telefoncsalád következő tagjáról, mely fel lesz készítve a PlayStation-brendre. Android operációs rendszeren saját PS-alkalmazást kap a telefon, a teljes érintőképernyőn felül egy kicsúsztatható kezelőpanel lehet ismerős a PSP Go tulajok számára: lesz D-pad, touchpad, és a megszokott akciógombok sem maradnak el.

A cég bejelentésére a Sony-Ericsson Facebook-oldalán került sor, itt jelent meg a hirdetés, miszerint február 18-án bővebben is lerántják a leplet a PlayStation Phone-ról, de az elkövetkezendő hat napban is érdemes lesz figyelni. Sanda gyanúnk, hogy már semmi újdonságot nem tud nekünk mutatni a japán gyártó, amit a számos kiszivárgott információhalmazból ne tudnánk.

A hónap elején netre került állítólagos PS Phone TV-reklám is valósnak bizonyult, elvégre a kora hajnali órákban lezajlott NFL-döntő szünetében is levetítették.

További részletek hamarosan.

4.
4.
demon68
elég bizarr reklám volt ez, nem lett tőle nagy kedvem új telefont venni
3.
3.
NECROSMOKE
Akkor még pontos LAUNCH dátum nincs?
2.
2.
kukac450
#1: egy iPhone-ra nekem is fáj a fogam, de olyan ára van, ami azért nem piskóta ... O.o
1.
1.
Slik
várom már nagyon... iPhone 4 és PS Phone közül szeretnék egyet, de még az is lehet meg kéne várni a nyarat (iPhone 5) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...