Survarium - csendéletek a világvége után

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 26.
  • Képek
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőiből verbuvált Vostok Games javában kalapálja a free-to-play MMOFPS-ként megálmodott Survariumot, amelyből most egy csokornyi friss screenshot látott napvilágot. Az ökológiai katasztrófák miatt az emberiség java része elpusztult, a táj lehangoló.

Nem sokáig zokogtak ukrán felebarátaink a S.T.A.L.K.E.R. 2 holtteste felett, hiszen már lázas munka folyik az ex-GSC-s srácoknál. A Survariumot tekinthetjük a szellemi utódnak, ahol szintén tetten érhető a posztapokaliptikus hangulat. A környezeti katasztrófák megtizedelték a lakosságot, az állatok elvadultak, mutánsok üvöltését hozza felénk a szél. Az MMOFPS-t alapesetben ingyen nyomhatjuk majd, s reméljük, nem kell sokat várni rá.

9.
9.
drat576
ez nem sima FPS-nek indult RPG elemekkel? nem örülök annyira az MMO irányváltásnak, persze ez ingyenes úgyh nem a pénz a gond, csak egyszerűen jobban szeretem a single játékokat :)
8.
8.
MrBrooks
Már kevésbé stalkeres, de ennek csak örülök. 3 rész elég volt. Szurkolok nekik, biztos jó lesz.
7.
7.
Cooper911
A képek alapján ígéretes.
Nem baj ha lesz benne mikrotranzisztor :) csak okosan legyen megcsinálva.
4.
4.
br1Koo
Végre ismét egy realisztikusnak tűnő grafika, nem feleslegesen agyoncsicsázott kinézetű cucmó. Remélem jó lesz!
3.
3.
Normen1976
Mivel FreeToPlay ezért muszálj lesz nekik valamiylen módom pénzt keresni. Lesz benne fizetős tartalom nyilván, mivel a levegő emelkedő CO2 tartalmából aligha fognak elmenni a szerverek, és fizetés sem nagyon lesz a fejlesztőknek.

Bug is lesz, de attól még jó lesz. STALKER az egyik kedvenc játékom és világom. Én tuti kipróbállom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...