7 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 13.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed III lett a leggyorsabban fogyó játék a cég történetében. Egy hónappal a megjelenés után már hétmillió eladott példánnyal büszkélkedhet Connor kalandja.

Abszolút kasszasiker az Assassin's Creed III. A francia kiadó történetének leggyorsabban fogyó játékáról beszélhetünk, elvégre egy hónappal a megjelenés után már hétmillió kópiát adtak el belőle világszerte.

"Nagyon örülünk az Assassin's Creed III karácsonyi teljesítményének" - mondta Rob Cooper, a Ubisoft brit részlegének vezetője. "Szép és kivételes minőségű játékkal van dolgunk, és elégedettek vagyunk, hogy a rajongók is remekül fogadták az új univerzumot, történetet és a játékélményt."

Az egyjátékos történetbe már 82 évszázadnak megfelelő játékidőt öltek a gamerek, és egészen impozáns számú, 3 milliárd orgyilkosságot hajtottak végre. A multiplayerben kétszer annyi játékos vett részt eddig, mint az Assassin's Creed: Revelationsben. A mai napig több mint 250 millió multis orgyilkosságnál járnak a rajongók.

15.
15.
gaxal
Nekem nagyon bejött. Nagy terület, jó történet sok küldi, jó fegyverek.
13.
13.
TBO0
#10: "All the kids will eat it up if it's packaged properly.."

Adjon hálát neked az ég, hogy karcmentesen fut, veled ellentétben viszont rengeteg embernek (high-end! pc-ken is) Bostonnál droppol az fps. A probléma itt nem a játékkal van, arról véleményt sem tudok nyilvánítani, mivel játszhatatlan. A probléma azzal van, ahogy a Ubisoft kezeli azokat az embereket, akiknél fennáll ez a probléma. Ha ezt nem érted meg, akkor sajnos buta vagy.
Mellesleg nekem sincs jó gépem (sőt), de az első pár órában tökéletesen futott a játék, majd mikor beértem Bostonba, droppolt az fps és itt nem arra gondolok, hogy 60-ról 30-ra, hanem szépen 25 alá. Sajnálatos, hogy még annyit sem ér nekik a community, hogy válaszoljanak egy "We will not do anything" szintű irománnyal, jobban kifejtve és körítve.

De én befejeztem, mindenkinek további szép estét.
11.
11.
Bré
Az dúúúrva de megérdemlik az ubis skacok tényleg szerintem ez lett a legjobb rész... remélem valamit még kitalálnak:)
10.
10.
Dercsi
Biztos azért fogyott belőle 7 milla mert sz@r...A 6 éves gépemen simán és karcmentesen fut. Szerintem a DX11-el van a gond ahogy olvastam a fórumokat. Egyébként pedig meg is értem hogy ennyi fogyott belőle, nagyon jó gém lett! Ha tartják a minőséget, hozhatnak jövőre is egyet! ;)
8.
8.
Adamknight
#4: 20 haveromból 18-nak nem volt fps problémája, Ez a 2 ember meg még nem játszott vele. Akkor miről beszélünk... Nekem sincs konzolom, de mióta kb 3 éve összedobta rá a pénzt, és megajándékoztam magam egy 180-200000-es géppel azóta nem voltak gondjaim. Max annyi, hogy nem megy minden high-on, csak medium-on.
7.
7.
adam6751
#4: "Remélem innentől a cég összes jövőbeni terméke repülőzuhanásba kezd, nem érdemelnek mást. :)"

Pff...
6.
6.
TBO0
#5: Igen sajnos nincs szerkesztés gomb, ezért itt megkérek mindenkit, hogy senki ne jöjjön a "vegyé konzót' mert a pc sz*r" dumával, sajnos ez sokunknál nem opció (elég, ha az anyagiakat említem).
5.
5.
trion96
#4: Erre mondanék valamit de nem akarom h itt is vita legyen ;)
4.
4.
TBO0
"Szép és kivételes minőségű játékkal van dolgunk..."

Ez már tényleg gusztustalan, a játékosok majdnem felének (ha nem többnek) optimalizációs gondjai vannak, ami a játékot szó szerint játszhatatlanná teszi. A Ubisoft teljes mértékben szarik rá, a fórumokon Supporthoz irányítanak, a Support 10 nap késlekedés után pedig dob egy "We are aware of the issue" szintű választ.
Aki nem érti miről beszélek: http://forums.ubi.com/showthread.php/727583-Assassin-s-Creed-III-fps-drop-in-Boston

Remélem innentől a cég összes jövőbeni terméke repülőzuhanásba kezd, nem érdemelnek mást. :)

Üdv.
3.
3.
p3ti
Megérte az a napi 1-2 trailer megjelenés előtt , éljen a hype
2.
2.
headhunter86
Jó is. Multit még nem nagyon toltam, de majd lassan.
A single-t 95%-os szinkronizációval fejeztem be. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...