E3 2013: Filmes traileren a Dying Light

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 7.
  • Videó
Link másolása
A Techland marad a kaptafánál a következő generációban is. A Dying Lightban ismét belső nézetből írtjuk az éjszaka előbukkanó zombikat, míg nappal a túléléshez szükséges cuccok után kutatunk.

"Jó éjszakát, sok szerencsét" - olvashatjuk a játék szlogenjében. S valóban: a Dying Light nappali pályái egészen barátságosak, parkour elemekkel szaladunk a vakvilágba, gyűjtjük a hasznos cuccokat, majd éjjel előmászik a holtak többsége és mehet is a harc.

A játék jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

27.
27.
pszihoapu
ez baromi jo! es a zene is! egyedul a villamlos csavarkulcs aggaszto kicsit, remelem nagyon nem eroltetik a mindenfele irrealisan felberhelt fegyvereket mint a dead island-ben.
26.
26.
ZephyrDavid
I am Legend-es egy kicsit
25.
25.
Robbie17
Mirror's Edge+Dead Island=Dying Light IMÁDOM :D
22.
22.
equinox42
Legutóbbi Woodkid által aláfestett videó mély nyomott hagyott bennem és elvárásokat táplált.
Reméljük nem kell csalódni, mert eddigi tudnivalók alapján helyén van a játék.
21.
21.
adam6751
Amúgy nem tudom mi olyan kiábrándító a videó végében. Elájult a csávó oszt csókolom...legalábbis így is fel lehet fogni. :D
20.
20.
krisztian66666
Hú ez nagyon jó kis trailer volt :D Bár most aggódok, hogy a játék jó lesz-e..... mert azért volt pár olyan játék, amiről azt hittem, hogy jó lesz, de aztán....
Na de mind1 a játék várós :D
19.
19.
Rakottkrumpli
#17: Pedig nagy gecik vagyunk és ehhez még zombi apokalipszis se kell... Én örülök, hogy ilyet is raknak bele, mert ahogy spanom mondta vala, így legalább még real-ebb. Én pedig ilyesmit vártam már rég, egy zombis játék, ami real! (persze maguk a zombik nem túl real entitások, de nah.. értitek :D )
18.
18.
kamgecam
Ez de komoly lesz!
A hangulata jobban tetszik mint a Mirror's Edge-é!!
Kíváncsi leszek a játékmenetére!
17.
17.
giga321
#14: Pontosan erre gondoltam én is. Nem elég hogy a sok zombesz meg akar majd kajcsizni és az ember már azt hinné mindenen túljutott és ott a zsákmány előtte akkor pont egy fajtársa loccsantja szét a buksiját.
16.
16.
Zombiekiller6
Érzem, hogy megvan számomra a tökéletes Zombis játék!!!
15.
15.
Shannaro
#14: Kiábrándultunk az emberiségből. Zombi kedvencet mindenkinek.
14.
14.
Pharaoh
11#: Giga csak a véleményét fejetette ki, egyáltalán nem negatív jelzőként használta a "kiábrándító" szót! Szerintem is az! És szerintem ez is volt a cél! A csávó is "kiábrándult" a végén, hogy a nagy rohanás végén, ami az élőhalottak miatt volt, mégsem lett az övé a supply, pont egy a saját fajtársai közül árulta el! Így a hangulat és az érzés is átjött a bemutatóból! Kiábrándultam! :) Peace!
13.
13.
Rakottkrumpli
Nah ez már mindjárt jobb, mint a ninjás szarság :D (TPS? Be is baszna...)
12.
12.
piskóta
na, hát ez akkor ütne számomra nagyot, ha olyan szintű FPS nézet lenne benne, mint a Mirror's Edge-ben, a videó fasza, a zene még faszább, a vége pedig "azta"
11.
11.
bence51
#1: Mégis miért kiábrándító? Pont a vége mutatja meg azt, hogy nem a zombik az egyedüli ellenfelek hanem saját magunk is, emberek. Pont ettöl lesz nyers és valóságos a játék. Nem szupermannel mész hanem valakivel akit igenis bármelyik pillanatban megölhetnek.
De egyéni véleményed Pont.
10.
10.
Shannaro
Egész pofás kis játék, de TPS-ben jobban el tudnám képzelni. Hangulatos trailer lett, de a vége tényleg kiábrándító, ahogy giga321 is mondja.
9.
9.
K2 The Highest
#6: Igaz, My Bad, nagyon rákaptam a videóra. De azért köszi :)
8.
8.
savior10
Hát ez baromira tetszett!

Ha valakit érdekel a zene akkor a címe Woodkid-Run Boy Run
7.
7.
Dark_Temptation
#5: ezek szerint nem. Pl ha megnézed a cikk képét, láthatod hogy fps-nézet van, ahogy minden többi képen, amit megtalálhatsz az interneten a játékról.
6.
6.
adam6751
#5: "A Dying Lightban ismét belső nézetből írtjuk az éjszaka előbukkanó zombikat, míg nappal a túléléshez szükséges cuccok után kutatunk."

Második mondat.
5.
5.
K2 The Highest
#3: Hol derült ki, hogy FPS? Nem figyeltem volna?
3.
3.
adam6751
Belső nézet? Akkor nekem ennyi elég is volt...
2.
2.
p3ti
Ejha, ez ígéretesnek néz ki.... Eddig nagyon tetszik
1.
1.
giga321
Jó kis trailer, a vége kiábrándító. Mirror's Edge 2 előtt tökéletes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...