Friss képeken a Dead Rising 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Képek
Link másolása
Ezúttal a Dead Rising 3 humoros oldalát vehetjük szemügyre a fél tucat új screenshot segítségével. A legelképesztőbb jelmezeket ölthetjük magunkra, hogy még stílusosabb legyen a zombigyilkolás.

Óriási legófej, bokszoló bika, középkori lovag - és még több elképesztő jelmez kap helyet a Dead Rising 3-ban. Az új képek döbbenetes hatást váltanak ki belőlünk, egy biztos: a Capcomnál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.

15.
15.
dzsiádzsó
#8: Igen ez meg a másik, megint nem nextgen, csak egy erősebb PC kvalitásait kihasználó játéknak hat! Előző részhez képest se több zombi, se lényegsen részletesebb dolgokat nem látni. Játszottak a fényekkel árnyékokkal, felbontás textúra és kész! Egy egy sima DR2 pc-s verziójának is elmenne.
Íme egy kép a régi konzolosból, én nem látok ezeken felül változást:
http://videogamesdaily.com/content/dead-rising-2-review-3.jpg
14.
14.
dzsiádzsó
Nekem a régi részek jobban tetszettek, ennek 0 a hangulata számomra. Biztos sokan utálták, de az időre történő játékmenet, a chapter-ek jók voltak, mentési lehetőségek szűkössége pedig csak fokozta a túlélő feelinget, nem hibázhattál, mert szopoóka volt, és ez valóban tétet adott a dolognak. Itt úgy látom csak értelmetlen hentelés megy, story 0, a zombik túl okosak belekapaszkodnak a kocsiba stb. Egyetlen dolog ami mehetett volna a túl gyorsan elhasználódó fegyverek, az persze maradt!
13.
13.
Rakottkrumpli
#9: Szerintem sehol nem így volt beharangozva. Meg amúgy is a dead risingtől vársz komolyságot? :D Ez olyan, mintha az nfs-ben ufókat szeretnél látni :D
12.
12.
SCR3AMN00B
11.
11.
supair
10.
10.
supair
#9: Ha ismernéd tudnád hogy ez a játék egyik védjegye.
Ami választható opció.Nem muszáj így kiöltöznöd.Pedig jó muri egy kétméteres bíbor lézerkarddal alsógatyában the force be with you kiáltozással rohangálni 200 élőhalott között:-)
Hidd el ettől a játék semmit nem veszít csúcs mivltából...;-)
9.
9.
pedig ugy harangoztak be mint valami komolyabb, darkos zombi cuccot erre ez is csak egy okorseg. en pont a poenkodast ruhellem az ilyen jatekokban es filmekben....
8.
8.
Tokodboy
6.
6.
Drazhar
#1: Érdekes, szerintem meg pont az E3 bemutató óta érzem azt, hogy az eddigi "fun plázás" vonalat mennyire erőltetetten váltották le erre a "darkos, kipusztult az egész világ" életérzésre.
5.
5.
ZephyrDavid
Ahhoz képest hogy elég komoly zombis játéknak harangozták be :D csak a grafika téren kapunk változást meg engine téren :D Ugyan úgy hozza a Dead Rising 2 fogyatékos hangulatát :D de biztos jó lesz vele majd ökörködni :D
4.
4.
Dontrip
#1: Lol, ez volt a lényege a kezdetek óta...
3.
3.
NemTudomMiLegyen
#2: Nem, úgy értette, hogy ez a játék sorozat. Hogy lehetett ezt ennyire félre érteni?
2.
2.
Ugy erted a game ipar ahogy van (az indie game-k kivetelevel) ?
Egyetertek.
1.
1.
SP4C3F0X
Kezd már nevetségessé válni ez a sorozat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...