2014-re csúszik a DriveClub?

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 17.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint mégsem a PlayStation 4-gyel együtt érkezik a DriveClub, a Sony 2014 tavaszára tolta el az autóverseny megjelenését. Ha mindez igaz, akkor az az újgenerációs PlayStation Plus rajtjára is hatással lesz.

Először a The Same Coin, majd a Kotaku szellőztette meg azt a hírt, hogy a DriveClub idén november helyett csak jövő tavasszal kerülhet boltokba. Hogy ennek mi lehet az oka, az nem derült ki, és egyelőre sem a Sony, sem a játékot fejlesztő Evolution Studios nem erősítette meg a híreket.

A Polygon kérdésére a Sony csak annyit mondott, hogy egy, a napokban tartott PlayStation 4-bemutatón a DriveClub nem volt kiállítva "ütemtervi problémák" miatt, a játék dizájnere, Paul Rustchynsky pedig állítása szerint nem tud semmiről, mert az elmúlt egy hetet szabadságon töltötte.

Ha a pletykák beigazolódnak, a PlayStation 4 egyik legfontosabb nyitócíme veszik el, aminek a csonkított verzióját a PlayStation Plus-tagok ingyen megkapták volna. Ráadásul a konzol az elmúlt napokban egy másik nyitóanyagot is bukott, hiszen a Watch Dogs is tavasszal érkezik.

32.
32.
simon 555
#29: Nálam szebb lesz minden mint PC-n, mert a next-gen játékokat a PC-m el sem indítaná:D
30.
30.
kay2
hivatalos http://blog.eu.playstation.com/2013/10/18/driveclub-update/
29.
29.
crashpipi
#28: Ha előfizud van, akkor tényleg. :) Engem csak az AAA címek érdekelnek és leginkább csak az exklúzívok. PC-re is megjelenő címet nem veszek PS4-re, mert nem lesz szebb azon sem egyelőre. (Max, ha majd kitapasztalták a konzolt és lesz az az 1-1,5 év, amikor az diktál majd.)
Úgyhogy idén csak Killzone lesz nálam, meg ez, ha kijön. Így is hisztizik a párom az előrendelt 160-as Bundle miatt. :D
28.
28.
simon 555
#27: "Amúgy mindenkinek fizetni kell a DriveClub-ért, ha megjelenik. Vagy letöltöd digitálisan elvileg 18 ezernél (dobozos) kedvezőbben vagy 14 ezerért előfizetdz a Plus-ra"

Aki már most is előfizető annak lényegében ingyen van:)

Azért jönnek elég jó kezdőcímek. Igen, exkluzív csak 1 lesz megjelenéskor(ha igaz a pletyka, de nem hiszem), de lesz rengeteg multiplatform cím.
Aztán ott vannak a F2P címek amiből rajtnál lesz 4-5 és nyárig még jön jó pár exkluzív, szinte az összes megfog jelenni addigra amikről tudunk. Aztán lesz rengeteg indie cím már megjelenéstől fogva, amikből nagyon sokat ingyen fognak adni a PS+-hoz. Ilyen lesz az Outlast is. Szóval lesz itt játék. Én nem is tudom, hogy mit fogok venni, annyi van. Szerintem megjelenéskor nem is veszek semmit hozzá. Majd talán karácsonyra a Killzone-t meg az AC4-et.
Aki meg az árak végett aggódik, van több lehetősége(na meg még egyáltalán nem biztos a 18k-s ár, az USA-ban ugyan annyiért lesznek mint a PS3 játékok pl).
Ha ragaszkodsz a dobozoshoz, vársz kicsit amíg lemegy az ára, vagy használtan veszed. Ha jó a digitális is, akkor csinálsz USA PSN accountot, ott csak 59.99 dollár lesz egy játék. Ha van egy haverod akiben megbízol, még meg is oszthatod vele az accountot, és megfelezhetitek az árat, szóval 30 dollárból kijön egy vadiúj cím.
27.
27.
crashpipi
#23: Ingyen Drive Club miatt PS4-et venni? Te ezt félreértetted. A baj az, hogy nem lesz premierkor nextgen autós cím. :/ Mivel 2 db nextgen cím van össz-vissz, ez elég nagy probléma. Amúgy mindenkinek fizetni kell a DriveClub-ért, ha megjelenik. Vagy letöltöd digitálisan elvileg 18 ezernél (dobozos) kedvezőbben vagy 14 ezerért előfizetdz a Plus-ra, hogy játszhass vele. Szóval nem az ingyenségen van a hangsúly, hanem, hogy 2db vagy 1 db címmel jelenik meg a konzol. :/ Mondjuk le már én se mondom. Ma voltam az előrendelői kariért is, csak hogy jusson gép 13.-ára.
26.
26.
simon 555
#18: Tudod, nem mindenkinél alap, hogy van otthon egy PC ami elveszi a játékokat PS4 minőségen:) Ha meg PS4-et veszek, akkor nem fogok PC-t is venni, hanem inkább veszem a játékokat rá, még ha drágábbak is. 1 hónap után egyébként már egy árban vannak kb.
Ahhoz, hogy egy Watch Dogs-t majd tudjál PC-n játszani olyan minőségben mint PS4-en, a gépigény alapján, jóformán 2x annyit kell fizetned.
25.
25.
JackBauer
#23: attól, hogy valakinek nincs szüksége ps plus-ra nem idióta
24.
24.
Elyas
A PC Guru egy cikkében volt asszem 1 hete voltak Prágában ahol a Driveclub ALFA verzióját is ki lehet probálni... Szal szetem nem fognak késni.
23.
23.
fakedeath
Hát ha valaki az ingyen Driveclub miatt vesz PS4-et kezdjen el egy kényelmes sírt ásni magának. XD
Nyitáskor mondjuk +1 game jó lett volna, de egy BF4 + Killzone Shadow Fall kombóval el leszek egy ideig, aztán meg ugye minden hónapban PS+ játékok és szevasz papa.
Azon meg röhögőgörcsöt kapok amikor valaki azt írja,hogy a PS+-ot a multiért fizeted ki....a gamekért fizetsz igazán, hogy a malac csapkodjon meg....akinek PS3-on nincs PS+-a az vagy CFW-zi vagy szimplán idióta mostanság.
Évi 12 és fél ezerbe meg még senki sem halt bele, úgy hogy kap is érte effektíve valamit(2-3 AAA cím meg pár indie pöcsmögés), nem úgy mint az Xbox Live Goldnál (AC2, Halo 3-at ne számítsuk már valaminek, meg a random 1 indie gamet).

Szóval nem kell félni, ha jön a PS4 fogyni fog a szép BF4/COD:Ghost meg Killzone: Shadow Fall miatt, azt vége, ha jön a Driveclub ha nem! :)
22.
22.
Sid3481
#16: Szerintem, itt nem csak arról van szó, hogy kinek van rá pénze és kinek nincs. Nekem konkrétan lenne rá amúgy is, de két gép meg felesleges. Én úgy gondolkodtam, hogy ha most eladom, többet kapok érte mint mondjuk, 1-2 év múlva. Abban igazad van, hogy csak a befektetett összeg töredéke jött vissza, de legalább mégis valamit adtak érte, a játék élmény meg úgyis megfizethetetlen.:)
21.
21.
guitarlord
#19: Sajnos így sincs tömeg, ami miatt érdemes lenne, de már nem mondom vissza az előrendelésem, hacsak ki nem derül, hogy a Killzone sem jön ki idén....Akkor viszont kb. azonnal! XD
20.
20.
JackBauer
#16: én sem adnám el soha a ps3 konzolomat, inkább később olcsóbban megveszem a ps4-et, majd talán akkor lesznnek rá játékok is, mert a jelenlegi kínálat még nem elég. 2-3 évet várok
19.
19.
Angelwing
még pár ilyen hír,és a ps4 sem fog fogyni.nem lesz érdemleges játék rá amiért megéri megvenni.porfogónak meg minek?
18.
18.
hurkagyurka2
#17 igen, lehet optimistán is felfogni a dolgot. Meg úgy is, hogy PC-n a (fele áron) megvásárolt játék árában már benne foglaltatik az ingyenes multi. Nem 3 hónapra, hanem örökre...
17.
17.
Falcon
tényleg jár a géphez egy 3 hónapos ps+ kártya?
így 3 hónap ingyen multi
16.
16.
simon 555
#13: Egészségükre:)
Biztos nem adnám el a PS3-at és a játékaimat. Ha nem lenne pénzem PS4-re, inkább megveszem később ha majd lesz, de nem adnám el a PS3-at. Egyszerűen nem éri meg. Aprópénzt adnak csak érte, a játékokról nem is beszélve. A fele sem jönne vissza annak amit elköltöttem rá. Akkor meg inkább megtartom, még ha nem is veszem elő többet.
15.
15.
Sid3481
#13: Én a boxot adtam el, és simán összejött az új Ps ára.
13.
13.
JackBauer
#12: már sokan eladták a ps3 konzoljukat játékokkal együtt, hogy legyen pénz ps4-re
12.
12.
tabu3x
nem hinném, hogy egy arcade autós játék csúszása komoly érvágás lenne a PS4 rajtját illetően. a PSN Plus-osok legfeljebb PS4-es tartalom nélkül maradnak induláskor, de gondolom a PS3 gépküket nem dobják azonnal kukába ők sem...
11.
11.
crashpipi
#10: Hát, igen. :) Remélem nem a BF4 lesz vagy a Ghost, mert sírógörcsöt kapok! :D
10.
10.
hurkagyurka2
Na, fogynak a címek, és még van egy hónap kb. Egyre érdekesebben alakul a start :) Érdekelne nagyon, hogy milyen állapotban lehetnek ezek a játékok, hogy nem merték kiadni. Állítólag a prágai bemutatón is csak egy alfa verzióst tudtak kiállítani a Driveclub-ból. Valami nagy név kell helyette a PSN+-ra, kíváncsian várom, melyik lesz! Addig meg van egy olyan cég, ahol tutira nagyon megörültek ennek a hírnek...:)
9.
9.
Szépen elfogynak a komolyabb cuccok a megjelenésre...se Watch Dogs, se Drive Club (ha igaz).
7.
7.
crashpipi
#6: 2014-ben jön csak, dátum nem ismert.
6.
6.
Dezseee
És mi a helyzet az Infamous:second sonnal,szerintem az is eleg AAA exlusive
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...