Dead Rising 3 - pénteken jönnek a zombik

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 20.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Capcom Vancouver játéknak launch trailere. A Dead Rising 3 az Xbox One egyik nyitócíme lesz, ezáltal ütősnek és vonzónak kell lennie ahhoz, hogy az új konzol mellé tegyük a kosárba. Vajon összejön-e neki?

A Dead Rising 3 zombijai olyanok, mint a hópelyhek, azaz nincs két egyforma élőhalott a játékban, köszönhetően a véletlenszerű külsőt adó algoritmusnak. Egyébként már befutottak az első tesztek a játékról, amely nem váltja meg a világot: átlagosan 7-8 pontra értékelték a külföldi kollégák.

10.
10.
Adalama92
#9: Szerintem szimplán ízlés kérdése. Én pl: nem szeretem a ps3 címeket pedig a legtöbbel játszottam (nem keveset). Most is sokkal jobban tetszenek a XO címek. Igaz leginkább a későbbiek.
9.
9.
Azgalol
#6: Miért lenne ütősebb ? Mond 3 játékot , ami jó lesz xbox one-ra . Tudod mit ? Segítek és mondok kettőt : Dead Rising 3 (ami valszeg megjelenik majd pc-re , ennyit az exkluzivitásról ) , a másik pedig a Ryse . Btw érdekes ,eddig mindig a ps-nek voltak a jobb exkluzív címei ...
8.
8.
tjames
HA stabil 30fps-en futna 720p-ben, akkor is azt mondanám, hogy karcsú ez az X1-től...de hogy 20fps-re essen néhol... az elég gáz...
720p mellett jogosan lehetne elvárni az 50-60fps-t úgy gondolom.
Különösképp, hogy a PS4-re már azért majd minden 1080p-ben jön alsó hangon 30fps-el... (bár azért van ami ott is akadozik...)
Mindenesetre számomra érthetetlen ez az egész. Sokszorosa lenne a grafiaki teherbírása az új konzolnak, de még GoW3 szintű grafikával próbálunk nyitni??? (kivéve Ryse) Hát nem tudok felhőtlenül örülni kedves konzol gyártók-játék fejlesztők!
6.
6.
traumraise
Azért azt be kell ismerni hogy az xbox exclusive felhozatala ütősebb a ps-énél. Úgyhogy nálam perpill az xbox a befutó.
5.
5.
cuncika
a postal 2 is jobb volt ott legalább ki tudtam élni a kreativitásomat de itt! csak azt használhatsz amit épp találsz ráadásul fulra van b@szva a pája zombikkal:D
nevetséges:D
4.
4.
cuncika
ennek a játéknak megint mi az értelme?o.O
ennyi erővel már torchlightozhatnák is abba is csak nyomkodni kell az egeret meg menni előre:D
3.
3.
akifourteen
#1: Amugy tenyleg ez nez ki a legszarabbul eddigi jatekok kozul amiket lattam HD-be futni az IGN-en meg a Gamespooton.
2.
2.
akifourteen
Eszetlen henteles megindul az X1-en. Nagyon kivancsi leszek a startra,es arra,hogy lessz e nalunk valamelik eshoppban X1.
1.
1.
majomember
nagyon sok review megemliti hogy a jatek 720p-ben fut es meg igy is leesik az fps helyenkent 10-re:D A Next gen Xbone egy vicc, meg a sajat exkluziv jatekaikat se kepes futtatni a vas :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...