A Valve elhozta a DotA 2-dokumentumfilmet

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Már megnézhető a YouTube-on a Valve által készített egész estés dokumentumfilm, a Free-to-Play: The Movie, amit magyar felirattal is élvezhetünk. A történet három profi DotA 2-játékosról szól, akik a milliós fődíjért hajtanak.

A Free-to-Play: The Movie egy másfél órás dokumentumfilm, amely három hivatásos DotA 2-játékos történetét mutatja be egy olyan versenyen, melynek fődíja 1,6 millió dollár. A bajnokság alapjában változtatta meg a játékvilágot, bárkiből lehet milliomos, ha profi szinten DoTA 2-zik.

A magyar felirattal ellátott filmet a Valve készítette, megmutatja, hogy milyen kihívásoknak kell megfelelniük és milyen áldozatokkal jár e-sportolónak lenni. Köszönjük, Cuppak!

11.
11.
Elyas
Megnézem, jó volt hangulatos is de maradok a lolnál mivel azt már nagyjából kitanultam :) talán majd egyszer a Dota bár én az első részét szerettem
10.
10.
Stiw
Végignéztem. Nekem nagyon bejött; főleg, hogy játszom is. Csak ajánlani tudom! :)
9.
9.
adye
#8: Egyetértek, "kipróbálni" ezt a játékot nem lehet. Még ha az ember tapasztalt játékosnak számít más MOBA stílusú játékok körében, akkor is kemény munka, tanulás és sok "csalódás" előzi meg az első sikerélményeket. 250+ óra után sem próbáltam még még ki csak a hősök kb. felét. A megfelelő tudással, és egy jó csapattal viszont hatalmas élmény tud lenni egy-egy meccs.
8.
8.
Cipo3
#5: :) Ezt a játékot nem lehet kipróbálni! 500+ órám van benne és egy losernek számítok. Persze sok agyszerű győzelem van mögöttem, de kb 4 karaktert kezelek jól, kéne még 80-at megtanulnom, tehát még egy 8000 óra és jó lennék benne. :D
7.
7.
giga321
Fél órát néztem belőle aztán mentem aludni mert korán keltem. De mindenképpen végignézem és habár életemben csak 1x dotáztam attól még érdekel. Inkább lolozok.
6.
6.
Yetikoma
Jólsikerült a film.
Én eddig néha néha LoL-oztam, de azthiszem ki is próbálom ezt a játékot hátha a következő egymillát én vihetemhaza :P
5.
5.
Neurotic
Az International fődíja 1 millió dollár volt. 1.6 millió dollárt összesen osztottak ki a versenyen. Egyébként a film nagyon hangulatos, Dota játékosoknak kötelező, de aki nem játszik annak is érdekes lehet megnézni. Hátha pont ettől kap majd kedvet :D
3.
3.
Birkazoli
Steam-en is letölthető egyébként a film, ha valaki netalántán úgy szeretné megnézni:) Bónuszok is vannak ebben.
2.
2.
ArrowCross
Az elején a Kölni Dóm nem csak videón gyönyörű hanem a valóságban is sőtt belül is hihetelenül szép. :)
1.
1.
bodortamas1
Hú, erre kíváncsi vagyok, majd megnézem, ha lesz rá időm :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...