Peter Molyneux nem nyilatkozik többet

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 16.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A múlt hét eseményei állítólag nagyon megviselték Peter Molyneuxt, aki a The Guardiannek adott utoljára interjút. Azt mondta, úgy tudja elkerülni az ilyen helyzeteket a jövőben, ha nem nyilatkozik többet.

Habár Peter Molyneux mindig is hírhedt volt az ígérgetéseiről, a legutóbbi két projektje, a Curiosity és a Godus kapcsán átlépett egy határt: a Curiosity nyertesét lerázta a csapata, és a Godus Kickstarter-kampányában tett vállalásaikat sem teljesítették maradéktalanul.

Molyneux a történtek kapcsán a The Guardiannek adott interjút, amiben egyrészt elismerte, hogy hibáztak, másrészt megígérte, hogy a Godus 6-9 hónapon belül olyan lesz, mint amilyennek a vásárlók annak idején szerették volna látni. Harmadszor pedig - és ez a legérdekesebb - az érezhetően megtört Molyneux azt is kijelentette, hogy többet nem fog nyilatkozni.

"Imádok játékokon dolgozni, ez az életem" - kezdte. "Megtisztelő, hogy a játékipar részese lehetek, de megértem, hogy embereknek már elegük van a hangomból és az ígéreteimből. Szóval mostantól nem foglalkozom a sajtóval, egyáltalán nem beszélek többet a játékokról. Tulajdonképpen ez az utolsó interjúm, amely afféle válasz erre a borzasztó, érzelmileg is megterhelő elmúlt három napra."

Molyenux az interjúban többször is személyesen vállalta a felelősséget a történtekért, ugyanakkor a múltbéli, sokszor túlzónak bizonyult ígéreteiről azt mondta: ő mindig hitt ezekben a kijelentéseiben.

12.
12.
SwordFish
#3: Azért ne túlozz. Ez az ember nem művész.
11.
11.
Blueberry
Végűlis ;) ha valaki jót hazudik annak el van nézve (így már értem hogy miért van a csorbán ott ahol)
10.
10.
Raam989
Én azért sajnálom. Kevés olyan embert láttam eddig az iparban, aki ennyire lelkesen és meggyőzően tudott beszélni a saját játékairól. Még akkor is, ha a végtermék nem tükrözte a korábbi nyilatkozatait.
9.
9.
"ő mindig hitt ezekben a kijelentéseiben."
fényes karrier vár a politikai pályán, barátom :)
8.
8.
markoci555
Nem nagyon követtem a dolgokat annyira, csak a Godus-ról olvastam néha, most olvasgattam vissza, szerintem jól teszi.
Godus-t nyomtam telón, nagy sz*r. Pénzt meg nem adok érte pc-re.
Ha befejezik és kihoznak belőle egy nem f*s játékot, akkor okés, ha pedig ki is fizetik az idióta "játék" győztesét, akkor nálam tisztázzák magukat.
7.
7.
SLi
"Habár Peter Molyneux mindig is hírhedt volt az ígérgetéseiről,"
hozzá kell tenni hogy ez 40 százalék valóság vagyis tényleg hajlamos volt ígérgetni, de 60 százalék a média felelőssége
4.
4.
Blueberry
Biztos elkezdte érezni a seggszagot!!!
3.
3.
br1Koo
Lehet sokan rühellik, meg elítélik, de az igazi művészek nem úgy gondolkoznak mint az átlag emberek. Szélsőségesek, sokszor aberráltak, de képesek olyasmire amikre a legtöbbünk nem.
1.
1.
Extol
Ne foglalkozz velük Peter, akkor is te vagy a zsenikirály!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...