Starfighter Inc. - az X-Wing után szabadon

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Impeller Studios az X-Wing-sorozat dizájnerével a fedélzetén vágott bele az első projektjébe, és a célja az, hogy megteremtse a LucasArts klasszikusának szellemi örökösét.

A stúdió már 2013 óta létezik, de csak most merészkedtek elő a bunkerükből, a minap indult el ugyanis a Starfighter Inc. Kickstarter-kampánya. A csapatban olyan arcok dolgoznak, akik többek között a Far Cry-, a Crysis-, a MechWarrior- és a Halo-sorozathoz is hozzátettek valamit a pályafutásuk során, a dizájnerük pedig nem melllesleg az a David Wessman, aki az X-Wingek készültét is pátyolgatta.

A csapat célja, hogy a Starfighter Inc. legyen a következő X-Wing, és egy olyan lövöldözős űrszimulátort szeretnének letenni arra a bizonyos asztalra, amelyben "a World of Tanks és a Counter-Strike találkozik". A Kickstarter-kampány során minimum 250 ezer dollárt szeretnének összekalapozni, alapjáraton ebből 16 fős multiplayerre és 6 különböző, egyébként részletesen testreszabható űrhajóra futná nekik, méghozzá VR-támogatással. Az ígéretek szerint már az alapjáték is olyan sérülésmodellt vonultatna fel, ahol a találatok attól függően befolyásolnák a hajónk teljesítményét, hogy annak mely részei sérültek meg.

A befolyt pénzmennyiségtől függően a srácok további extrákkal is készülnek: megdupláznák a multiban résztvevő játékosok számát, lennének egyjátékos küldetések és lehetne moddolni is többek között. A tervek szerint 2016 augusztusában fejezik be a munkálatokat, és bár a platformokról nem derül ki semmi a Kickstarter-oldalon, alapjáraton jó eséllyel PC-re dolgoznak a készítők.

3.
3.
Cipo3
írtam nekik,hogy szívesen támogatnám, de csak konzolra érdekel. s erről sehol egy szó. Meglepne ha válaszolnának.
2.
2.
... multiplayer ...

meg degeljetek meg :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...