E3 2016: Pontos dátumot kapott a PlayStation VR

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony az E3-as konferenciáján megerősítette, hogy a PlayStation VR október közepén landol a boltokban 399 eurós áron. A vállalat több mint 230 fejlesztője dolgozik a tartalmakon, és az év végéig 50 játék jön hozzá.

A japán gyártó ma hajnalban bejelentette a PlayStation VR napra pontos megjelenési dátumát. A headset Észak-Amerikában és Európában egyaránt október 13-án kerül a boltokba.

A Sony az idei Game Developers Conference-en hintette el a VR-szemüveg pontos árát is - ez ezúttal sem változott: nálunk 399 eurót kérnek érte.

A vállalat szerint több mint 230 fejlesztő dolgozik a kütyühöz tartozó tartalmakon, és az év végéig legalább 50 játék érkezik hozzá. Csak hogy a legfrissebbeket említsük: jön a Star Wars: Battlefront VR-küldetése, de bejelentették a Batman Arkham VR-t is. A Resident Evil VII-et is játszhatjuk a szemüveggel, ahogy a Final Fantasy XV-öt is.

A pontos hazai árról később adunk tájékoztatást.

13.
13.
kamgecam
#11: Norbi ha oktoberben meglesz a cucc,várlak szeretettel nálunk hogy kipróbáld.Komoly jelezz priv ha érdekel.=)
11.
11.
Norbiii
Ez a VR meg egy CSODA! Mindig erre vártam, és most elérkezett az idő! Akinek lesz hozzá szerencséje, az egy csodálatos világba nyer betekintést, számomra a videojátékok talán legnagyobb álma válhat valóra..
5.
5.
kamgecam
#4: Meg hát, én már három helyen előrendeltem hogy biztos meglegyen.Krva nagy élmény.Főleg úgy hogy Batman meg Star Wars játék is jön rá,...meg a Resi 7...
3.
3.
supair
Amit most kedves Tunge ideírtál az erős túlzás!A hatalmastól még az összes Vr távol áll.A sonyét tegnap volt szerencsém próbálni.Az élmény újszerű,de távolról sem tökéletes...el sem tudom kepzelni egyenlőre a hetkoznapokban!Amugy exonic hsz.e egyáltalán nem haterkedés.......reális a kérdés......miert is koltsunk ra egyenlore???? :-)
1.
1.
exonic
Nem arról volt szó hogy az alap PS4-en nehezen lesznek játszhatóak a VR játékok, ezért is jön a NEO? Akkor minek adják ki a VR-t hamarabb ha csak a polcon fog csücsülni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...