Elérhető a Dark Souls III első DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 25.
  • Videó
Link másolása
Elstartolt a Dark Souls III Ashes of Ariandel címet viselő kiegészítője, amely a birodalom fagyos szívébe kalauzolja el a játékosokat. Meg kell becsülni a DLC-t, lévén már csak egyetlen bővítmény várható az RPG-hez.

A kiegészítőben meglátogathatjuk Ariandel fagyos vidékét, ahol kideríthetjük, hogy miért pusztult el ez a valaha szebb napokat látott föld. Bizonyára sötét titkok lappangnak a háttérben, de nem kell üres kézzel nekivágnunk a kalandnak. Új páncélszettek, PvP-zónák, varázslatok és fegyverek várnak ránk a csomagban, ráadásul két főgenyával is meggyűlik a bajunk.

A DLC önmagában 15 dollárt kóstál, de része 25 dolcsis szezonbérletnek. Ha feltelepítetted, irány a Cleaning Chapel a Cathedral of the Deep zónában, ahol a jéghideg utazás kezdetét veszi.

Még egy kiegészítő várható a Dark Souls III-hoz, ami valamikor a jövő év elején érkezik. Részleteket későbbre ígért a From Software.

5.
5.
DarkLord
#3: Van benne egy-két szopóka hely, ahol kicsit túlzásba vitték a ránk támadó szörnyek mennyiségét és nem is igen fáradnak el, szóval nagyon elugrálni se lehet előlük, hogy, majd kifáradnak :D Nekem nagyon bejön, amúgy 15 órára lőtték be kb. a hosszát ennek a DLC-nek.
3.
3.
izolee69
Hehe, fasza, ahogy az elvarhato. :-)
Az alapjatekban mar megvan a platina, ez a video nagyon csabit, hogy ujra belecsapjak, de inkabb kivarom a szokasos "mindent bele" kiadast, amiben mar benne van mindket DLC es akkor majd nullarol ujrakezdem.
Aki belevag most, annak kellemesen sok elhalalozast kivanok (ha koveti a From a szokasos tendenciat, akkor lesz benne reszetek, mert mindig a DLC-s bossok a legszopatosabbak :-)

2.
2.
DarkLord
Az ajánlott szint 70-80 lvl, az alatt ne álljatok neki. (Bár ennyi idő alatt tuti megvan ez simán mindenkinek).
1.
1.
DarkLord
Ez nagyon ott van hangulatban! Most kerül parkoló pályára azonnal a BF :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...