Ueda új játékát teaselhetik a genDESIGN weboldalán

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 2.
  • Teaser
Link másolása
Egy rejtélyes teaser képpel indítja az új esztendőt a japán genDESIGN csapata, amely alapján nehéz nem arra gondolni, hogy hamarosan bemutatkozik Fumito Ueda negyedik játéka.

Fumito Ueda 2011-ben, a The Last Guardian fejlesztése során hagyta el a Sony fedélzetét, ekkor alapította meg független stúdióját, a genDESIGN-t, amivel végül - a kiadóval kötött megállapodás értelmében - befejezte a játékot.

Habár a The Last Guardian munkálatai hírhedten sokáig tartottak, nem kizárt, hogy független fejlesztőként már valamivel gyorsabban megy a munka Uedáéknak: a fejlesztőcsapat weboldalán az újév apropóján bukkant fel egy teaser kép, amely alapján nehéz nem arra tippelni, hogy hamarosan bemutatkozhat a mester negyedik projektje.

A weboldalt erre találjátok, a címlapi köszöntőt követően kell szorgalmasan lefelé görgetni addig, amíg bele nem szaladtok a fenti képbe. Hogy pontosan mit látunk a teaseren, azt nehéz lenne megmondani, de az Ueda munkásságában rendre visszaköszönő gyermekkarakter itt is felbukkan, ahogy egy hatalmas lény is befigyel a kép jobb oldalán.

Miután az említett köszöntő azzal indít, hogy gyümölcsöző évet kíván mindenkinek, reménykedjünk mi is, hogy Uedáéknál sem lesz ez másképp! 

5.
5.
Ps6 nyitócím, ha nem késnek vele.
2.
2.
shatterhand
#1: Van eleg penze a kiadonak hogy fizesse ezt a tempot? :)
1.
1.
Dresa
Így hogy szakított a sonyval, van rá esély h nem lesz ps exkluzív szerintetek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...