My PlayStation - íme, a Sony saját közösségi oldala

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 21.
  • Hír
Link másolása
A Sony ma elindította a My PlayStation nevű közösségi oldalt, ahol rajongók ismerősöket kereshetnek és tarthatják a kapcsolatot egymással. Ha távol vagy a PS4-től, de csevegnél a barátaiddal, itt az alkalom!

Ha minden vágyad egy kimondottan PlayStation-játékosoknak szánt közösségi oldalon jelen lenni, akkor már megteheted. Elindult a My PlayStation, amely lehetőséget biztosít arra, hogy közösségi életet élj a konzolodon kívül is.

Az oldalhoz a PC-k, Macek és mobileszközök internetböngészőjén keresztül férhetsz hozzá, a regisztráció után ismerősöket kereshetsz, szerkesztheted a profilodat, megtekintheted a saját és a barátaid trófeáit, üzenetet válthatsz velük és így tovább, mintha csak a Facebookon tevékenykednél.

Többféle módon férhetsz hozzá a My PlayStationhöz. Egyrészt a playstation.com jobb felső sarkában lévő navigációs sávra kattintva, vagy közvetlenül a my.playstation.com oldalra látogatva.

A kezdeményezés már elstartolt, lehet próbálgatni és ismerősöket keresni!

3.
3.
Neo1989
PSN-em természetesen van, de ennek semmi értelmét nem látom.
2.
2.
Yanez
De hisz pont ezeket tudom megcsinálni a PS app-al is az okoskodó telómon! Ez akkor most miben más?
1.
1.
LexerTheFirst
Erre eddig is volt alkalmazás, nem értem minek kell ez most..

Facebook a PSN felhasználóinak? Egyrészt aki PSN tag, annak valszeg van Facebookja vagy legalább messengere, meg ott van a PS app. Nah mindegy, mehetett volna máshova is a kifejlesztési tőke..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...