Az X-Men: Dark Phoenix is átcsúszott a jövő évre

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Pedig olyan jól indult az év! Habár eredetileg úgy tűnt, hogy három X-Men-filmet is kapunk az idén, végül csak a Deadpool folytatását fut be időben. A The New Mutants után a Dark Phoenix is átcsúszott a jövő évre.

Az X-Men: Dark Phoenix az eredeti tervek szerint november 2-án került volna mozikba, a Fox azonban a minap megerősítette, hogy csak 2019. február 14-én érkezik a Sophie Turner, Jessica Chastain, James McAvoy és Jennifer Lawrence főszereplésével készülő film. Ebből már kitalálhattátok, hogy a nemrég februárra halasztott The New Mutants is csúszik egy újabbat: a spin-offra csak 2019. augusztus 19-én számíthatunk, jóllehet még idén áprilisban be kellett futnia.

A The New Mutants esetében az egyik főszereplő, Anya Taylor-Joy erősítette meg a korábbi pletykákat, miszerint részben az újraforgatások miatt volt szükség a halasztásokra. Taylor-Joy, miután egy interjúban kiakadt, hogy mennyire kiábrándító és frusztráló a film késése (már azt leszámítva, hogy bizonyos szempontból előnyös is lehet), azt is elárulta, hogy az utómunkálatok során egy plusz karaktert is beledolgoztak a moziba az alkotók.

Idén tehát egy film erősíti majd az X-Men-univerzumot, ez pedig a Deadpool 2. A film legutóbbi előzetesét erre találjátok, érdemes megnézni!

6.
6.
robinnho6
Most hogy a Disney megvette a FOX-ot, nem biztos hogy a régi cast az visszaköszön. Marvel-t ismerve teljesen új szereplőgárda fog visszatérni, amivel én legalábbis teljesen egyetértenék.
4.
4.
Yanez
#1: Ő lesz Optimus Prime a Titánikból.
2.
2.
FiveSalmon69
#1: Mondjuk akit eddig is? :D
1.
1.
Azta, James McAvoy.a kedvenc színészem, kiváncsi leszek, milyen karaktert fog játszani a filmben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...