RTX-támogatást kap a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix, az Eidos Montréal és a Crystal Dynamics alkotása eddig sem bánt kesztyűs kézzel a számítógépekkel, de a legújabb frissítése után tényleg az utolsó csepp erőt is kinyüstölhetjük vele masináinkból; jönnek az RTX-funkciók.

A Shadow of the Tomb Raider grafikája eddig is lenyűgöző volt, ám a PC-s játékosoknak a legújabb frissítés feltelepítése után most már tényleg áll-leejtős látványban lehet részük; végre elérhetővé váltak az Nvidia RTX-funkciói, melyeknek hála egy teljes mértékben átdolgozott, valós idejű sugárkövetésen alapuló árnyékolási rendszert kapunk. Amennyiben rendelkezünk RTX-kompatibilis Nvidia-videokártyával, minden eddiginél élethűbb fényekkel és árnyékokkal találkozhatunk, melyek jókorát dobnak a látványvilág összhatásán is.

A PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en elérhető Shadow of the Tomb Raiderrel egyébként nem csak emiatt érdemes tenni egy próbát, hanem azért is, mert a játék márciusban kapta meg a legújabb DLC-jét, melyben Kukulkan isten szentélyéből próbálhatjuk meg kiverekedni magunkat.

13.
13.
user101
Én például az előző részt intel integrált GPU-val játszottam egy 8600K-n és csak azért tettem be a 2080ti-t a gépbe, mert zavart a Division 25-30 fps-e. De amint végeztem vele szedem ki, mert a Prince of Persiákra kár pazarolni ! :DDD
12.
12.
guba800
Mi a faxnak kell itt arcoskodni?
5.
5.
delphijos
#2: Na, jó de neki fut egy Intel integrált GPU-n is, ultrán....
3.
3.
Jó dolog. És az új drivernek köszönhetően mindezt el lehet indítani az 1070-esemen. 100%, hogy megnézem (és azt is, ahogy várhatóan megsemmisül a framerate miatta). ... De legalább az ember a saját szemével látja és eldönti, hogy kell-e neki a dolgon gondolkodnia, nem?
2.
2.
Gaboo77
Chuk Norris tavaly nyomta végéig a Duke Nukem 3D-t, bekapcsolt Ray tracinggel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...