Törölhették a Rogue Squadron-filmet

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Jövő karácsonyra vártuk Patty Jenkins vadászpilótás Star Wars-filmjét, a Disney azonban törölte a Rogue Squadront a naptárából. Jobb esetben csúszik, rosszabb esetben végleg jegelve lett a projekt.

A rajongókat megosztó új Star Wars-trilógia után a Disney és a Lucasfilm több évre felhagyott a mozis tervekkel, a közelmúltban a Disney+ sorozatai vitték tovább a messzi-messzi galaxis legendáit. Ez a koronavírus-járvány idején remek húzásnak bizonyult, a mozitermekbe való visszatérést azonban sok rajongó várta tűkön ülve. A következő nagy produkció a Star Wars: Rogue Squadron lett volna, a Disney azonban eltávolította a projektet a megjelenéseit felsorakoztató kalendáriumból (via The Hollywood Reporter).

A Birodalom visszavágból, a klasszikus Star Wars-játékokból, illetve az azokat kísérő könyvekből és képregényekből ismert lázadó pilótacsapat önálló filmjét a Wonder Woman direktora, Patty Jenkins vitte volna vászonra jövő karácsonyig, a jelen állás szerint azonban teljesen eltávolították azt a naptárból. A The Hollywood Reporter szerint egyébként ez nem meglepő lépés, a szűk két évvel ezelőtt bejelentett film ugyanis olyan késésben volt, hogy idén már semmiképp nem kezdődhetett meg a forgatás. Az ügybe egyébként minden bizonnyal belekavar Jenkins saját ütemterve is - a rendező hamarosan a harmadik Wonder Woman-filmmel és Gal Gadot Kleopátra-mozijával lesz elfoglalva.

A hivatalos bejelentés hiányában egyelőre nem lehetünk biztosak abban, hogy a Disney végleg felhagyott a Rogue Squadron terveivel, vagy csupán egy újabb jókora késésre kell számítanunk. Akárhogy is legyen, teljesen kétségbe esni egyetlen Star Wars-rajongónak sem érdemes, hiszen továbbra is készül Taika Waititi Csillagok háborúja-filmje, ha pedig az őrült új-zélandi stílusa nem a ti kenyeretek, akkor továbbra is várhattok Rian Johnson saját trilógiájára.

2.
2.
hoaw
Kár, pedig én ezt a filmet vártam.
Remélem Ruin Johnson Szarlógiáját is törlik idővel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...