Hivatalos: Készül a God of War-sorozat az Amazontól

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Amazon hivatalosan is megerősítette, hogy egy élőszereplős God of War-adaptáción dolgozik, a projekt előkészületei pedig már idén márciusban elkezdődtek.

A Sony úgy tűnik, komolyan veszi a filmes és sorozatos oldalát is a szórakoztatóiparnak, a Gran TurismoTwisted MetalHorizon 2074 és a The Last of Us után a God of War is saját élőszereplős adaptációt kap. A sorozatot az Amazon készíti, a projekt előmunkálatai pedig idén márciusban elkezdődtek, olvashatjuk a The Hollywood Reporter oldalán.

A God of War-sorozat showrunnere Rafe Judkins, aki korábban a The Wheel of Time-on dolgozott. a forgatókönyvön pedig az Oscar-jelölt Mark Fergus, valamint Hawk Ostby dolgozik majd. Mindhárman egyúttal gyártásvezető producerként is segítik a projekt munkálatait. A sorozat Kratos és Atreus északi kalandjaira fog fókuszálni majd, lényegében a 2018-as játék egy kibővített történetét fogja elmesélni.

1.
1.
Shao Kahn
Itt csak az a bibi, hogy a God of War 2018 játék filmminőségű, és filmnek felel meg. Nincs az az élőszereplős alkotás, ami felül tudná múlni, legalábbis szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...