A Hitman fejlesztői egy új fantasy RPG-n dolgoznak

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A sokak által ismert Hitmant is fejlesztő IO Interactive megerősítette, hogy egy középkori világgal operáló online RPG-n munkálkodnak.

Az IO Interactive egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy egy teljesen új IP-t fejleszt, méghozzá egy online RPG videójátékot, ami középkori utazókról szól majd. Az új cím egyelőre Project Fantasy néven fut és még egy igazán korai stádiumban jár, de arról már meggyőzően írnak a fejlesztők, hogy a hangulata hajazni fog egy tradícionális, régi stílusú szerepjáték légköréhez - ugyanúgy szükség lesz kreativitásra, beleélésre és szerencsére, hogy túlélje a játékos a Project Fantasy által felállított akadályokat. Az IOI most munkatársakat keres, akik csatlakoznának a fejlesztőcsapathoz, és hozzájárulnának ehhez az új kalandhoz. 

"Ez még csak az utazásunk kezdete ebben az új világban. Reméljük, hogy érzed a melegséget, a veszélyt, az összetartozást és a szívet, amit beleteszünk... És ha igen, megtiszteltetés lenne számunkra, ha csatlakoznál hozzánk." - írják a közleményben. 

Emellett a sárkányokkal teletűzdelt fantasy kaland mellett továbbra is készülőben van a Project 007 is, ami egy James Bond eredettörténetét feldolgozó videójáték lesz. 

1.
1.
hedzsooo
Online... Jajj, remelem a KCD 2-re nem kell majd 1 egesz evtizedet mar varnunk! Fantasy RPG-bol akad ugye mar par de kozepkori, realisztikus KCD-n kivul nem sok, raadasul ami nem online, hanem sztori-alapu...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...